KV Interim Management #3: Als Interim Manager werken in verschillende sectoren

Blijf op de hoogte

HOME > ACTUEEL > BLOGS

KV Interim Management #3: Als Interim Manager werken in verschillende sectoren

13 april 2022

Beluister de podcast-aflevering ‘Werken in verschillende sectoren’ van KV Interim Management via YouTube, Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts

Als interim manager word je voor een opdracht gevraagd om je specifieke kennis en expertise. Door potentiële opdrachtgevers wordt er met enige regelmaat gekeken naar je ervaring in de sector van de respectievelijke opdracht. Maar hoe belangrijk is sector ervaring? Moet je bijvoorbeeld echt ‘krijt aan de vingers’ hebben om een interim-uitdaging aan te gaan in het onderwijs? En wat als je een stap wil zetten buiten de sector waar je ervaring in hebt? Dit onderwerp bespreken we tijdens de derde aflevering van de podcast KV Interim Management: Werken in verschillende sectoren.

In deze aflevering schuiven interim professionals Hilde Vogelzang en Bregje Arends aan.

In onze podcast-serie KV Interim Management gaan we in gesprek met interim managers in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang en de (lokale) overheid. We bespreken datgene waar zij als interim manager tegenaan lopen in hun werk. Hoe kom je bijvoorbeeld aan je opdrachten? Hoe ga je om met een opdrachtgever die onderdeel blijkt van het probleem waarvoor je bent ingeschakeld? En hoe zorg je ervoor dat je duurzaam resultaat boekt? Dit en meer komt ter tafel tijdens onze gesprekken.

Ben je een leergierige interim manager en hoor je graag hoe je collega’s te werk gaan? Dan is dit dé podcast-serie om te beluisteren. Vind KV Interim Management in je favoriete podcast app.

K+V

Het gaat om mensen

Deel bericht:

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.