Persoonlijke coaching

Coaching

Individuele coaching helpt u door bewustwording van uw persoonlijke leiderschapsstijl uw effectiviteit te vergroten.

Wat is coaching?
Iedere (interim) manager hanteert een eigen leiderschapsstijl. Ook u. Coaching helpt u bewust te worden van de persoonlijke leiderschapsstijl die u hanteert. Van de obstakels die u daarin ervaart, van de ‘zwakke plekken’ die verbetering behoeven en van de valkuilen die u graag zou willen dichten. De coach, met andere woorden, leert u te leren en nieuwe competenties en vaardigheden te ontwikkelen en eigen te maken. K+V Persoonlijk Coaching maakt u een effectievere (interim) manager.

Wat biedt K+V Persoonlijk?
K+V Persoonlijk biedt (interim) managers persoonlijke coaching trajecten. Zeer ervaren bedrijfscoaches, ieder met eigen achtergrond en deskundigheid, ondersteunen u in het verkrijgen van diepgaand inzicht in uw persoonlijke leiderschapskwaliteiten en -waarden en helpen u die succesvol toe te passen in bijvoorbeeld veranderingstrajecten of organisatievraagstukken. Ook persoonlijke, op uw (interim) opdracht gerichte coaching is mogelijk. In de basis omvat K+V Persoonlijke Coaching een traject van 5 sessies van anderhalf uur. Dit kunnen we, afhankelijk van uw behoefte, uitbouwen of beperken.

Wat kost K+V Persoonlijk Coaching?
K+V Persoonlijke Coaching kost € 1.930,- (excl. btw) voor een traject van 5 sessies van anderhalf uur. Uitbreiding hiervan is naar behoefte en in onderling overleg mogelijk.

Interesse?
Werkt u als (interim) manager, via K+V, een ander bureau of in vaste dienst? En wilt u groeien aan de hand van K+V Persoonlijke Coaching? Neem dan contact op met Johannes Arets, (0318) 555388 of mail naar persoonlijk@kv.nl. Hij vertelt u graag alles over de mogelijkheden.

Algemene informatie

Aantal plaatsen

Datum

n.t.b.

Tijdstip

Kosten

€ 1930

Locatie

K+V Veenendaal

  Aanmelden voor deze bijeenkomst

  VrouwMan

  Gegevens werk(gever)

  Indien het factuuradres afwijkt

  Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
  Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken