HOME diensten > werving en selectie

Werving en selectie: ‘de juiste persoon op de juiste plaats’

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Werving en selectie: ‘de juiste persoon op de juiste plaats’
We geloven dat de extra schakel ligt in het vinden van de juiste combinaties van mensen en leiderschap. Dat vraagt om analyse van het team, van de vraag en van de mens. En het vraagt om scherpe kennis van de arbeidsmarkt. Met onze werving en selectie of (executive) search helpen we het succes van een team of de gehele organisatie vergroten.

In ons selectieproces gaan we op zoek naar kandidaten, in nauwe samenwerking met jou. We werken aanvullend op elkaar, waarbij wij ons concentreren op een onderscheidend wervingsprofiel en op het proces (werving en voorselectie, presentatie, planning van de gesprekken). Wij nemen iedereen intensief mee in onze stappen en overwegingen. Met de juiste aandacht, observerend en adviserend en met een hoge betrokkenheid en professionele eigenwijsheid.

Speed, Slow, Show; even anders

In dit  selectieproces staat persoonlijkheid, karakter en de ontmoeting sterk centraal. Door middel van verschillende rondes, met elk een eigen insteek, leer je de kandidaat echt kennen en ontdek je wat hij of zij de organisatie te bieden heeft. Je krijgt een snelle en goede eerste indruk tijdens de speeddate-ronde en daarna ga je dieper in op competenties en de capaciteiten van de kandidaten tijdens de slow en show. Geen ‘ge-google’ en enkel een klassiek gesprek, maar een inspirerende, eigenwijze en vernieuwende manier om je nieuwe collega of leider te vinden. Iedereen in deze procedure leert elkaar beter kennen, doet mee en is verantwoordelijk voor het proces en de uitkomst. Bekijk onze digitale brochure voor meer.

Fase management

Soms weet je vooraf dat de verandering die nodig is langer gaat duren. Of voor nu is ander leiderschap nodig om de organisatie de transitie te laten doorkomen maar kan dat in de toekomst weer anders zijn. Heldere verwachtingen, binnen een bepaalde periode. Die staan voorop bij fase- of contractmanagement. Samen stellen we een realistisch functieprofiel op. Na een zorgvuldige intake en omgevingsonderzoek stellen wij gekwalificeerde en beschikbare kandidaten voor. We zorgen voor het juiste commitment, ook wat tijd betreft, en voor een passende contractvorm.

Van alle kandidaten is een profielmeting beschikbaar en ook hier verzorgen we schaduwmanagement en intervisie in het eerste jaar.