HOME > OVER K+V > ONZE VISIE

Onze visie: ‘krachtig leiderschap vormt krachtige teams’

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

De kracht van een organisatie zit in de mensen. En dan met name in het leiderschap van die mensen. Met het juiste leiderschap vorm je krachtige teams. Bij K+V geloven we dat de extra schakel ligt in het vinden van de juiste combinaties van mensen. Dat vraagt om analyse van het team, van de vraag en van de mens. Én het vraagt om scherpe kennis van de arbeidsmarkt. Bij deze schakels bieden wij hulp.

Wie doen dat
Onze organisatie is opgebouwd uit sterke, onafhankelijke adviseurs. Met gevoel en passie voor de mens. We hebben zelf uitgebreide leidinggevende of bestuurlijke ervaring en we kennen de druk en verantwoordelijkheid die een rol spelen bij onze relaties. Dit versterkt onze rol bij klanten; zowel bij onze opdrachtgevers als bij onze kandidaten.

De adviseurs van K+V kennen als geen ander het werkveld. Met scherpe realiteitszin en de betrokkenheid bij de mens, zorgen we voor de sterkste match tussen kandidaat en organisatie. Mensen maken het verschil.

Kwaliteit
Kwaliteit is voor K+V vanzelfsprekend. Ons kandidatenbestand is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (Cbp) en we verwerken en beheren alle gegevens conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wij zijn lid van de RIM (branchevereniging Interimmanagement) en wij werken conform de gedragscode van de branche.