Micha van Aart

K+V KRACHTIG DOOR HAAR MENSEN

HOME OVER K+V > TEAM

Een gepassioneerd team

Micha van Aart

Partner

Helpen om je te laten excelleren
Wie is Micha? Ze is hartelijk, empathisch, straalt een natuurlijke rust uit en kan goed luisteren. Ze doorziet situaties, durft ook scherpe vragen te stellen en kan confronteren waar nodig, zodat onderliggende zaken naar boven worden gehaald. Altijd vanuit oprechtheid en met respect voor de ander. Je kunt haar tegenkomen op de fiets in de bossen, op de tennisbaan en ze staat graag in de keuken want ze houdt van koken en samen genieten met vrienden.

“Ik zie ernaar uit om samen met mijn collega’s in het publieke domein onze kennis en kunde te bundelen en verder bij te dragen aan het succes van mensen en organisaties. Het geeft mij voldoening als ik mooie en duurzame verbindingen kan maken zodat mensen zich weer verder kunnen ontwikkelen. En als ik anderen kan prikkelen tot (nieuwe) zelfinzichten. Ik ben dol op een goed resultaat. Ben jij een A-speler die wil excelleren? Mail mij voor een digitaal of persoonlijk sparmoment.”
tel: 06 4639 0312
aart@kv.nl

K+V krachtig door haar mensen

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.