Afdelingsmanager/MT-lid a.i. voor een publieke organisatie

Verbinder met oog voor continuïteit en ontwikkeling
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Afdelingsmanager/MT-lid

De huidige afdelingsmanager is vertrokken en in de aanloop naar de werving van een vaste afdelingsmanager is -naast de specifieke opdracht- de continuïteit van belang. Als afdelingsmanager geef je leiding aan de drie afdelingen. De grootste afdeling kent uit 5 teams, circa 80 FTE met 4 teammanagers. Deze afdeling combineert diverse taakgebieden. De andere afdeling beoordeelt de toegang tot gemeentelijke voorzieningen en bestaat uit 3 teams, circa 35 FTE met 1 teammanager. Daarnaast is er ook sprake van coördinatie van een Interventieteam. Dit betreft een multidisciplinair samenwerkingsverband.

Opdracht

  • Advies over de toekomstige  managementstructuur van de afdelingen
  • Advies over het toekomstig profiel van de toekomstig te werven afdelingsmanager.

Ook geef je advies over de gewenste toekomstige aansturing van de afdelingen. De afgelopen jaren zijn beide afdelingen sterk gegroeid.  De komende tijd wordt nagedacht over structurele inbedding van de pandemie gerelateerde taken. Op basis van opgedane kennis en ervaring geef je advies over het toekomstig te werven profiel van afdelingsmanager.

Profiel

De wereld van de publieke gezondheid kent weinig geheimen voor je. Ervaren integraal verantwoordelijke voor de verschillende afdelingen. Je focus ligt op het continueren van hetgeen de afgelopen jaren is ontwikkeld en opgebouwd. Je geeft coachend leiding aan de teammanagers en zet samen met hen de koers van de afdelingen voort.

Je maakt onderdeel uit van het managementteam bent als zodanig medeverantwoordelijk voor de totale ontwikkeling van de organisatie. Je bent een teamspeler, gaat voor het collectieve succes en zet in op onderlinge samenwerking en verbinding.

Coachend koersvast inspirerend sturend teamspeler

Voorwaarden

Je bent begin oktober beschikbaar voor 4 dagen per week voor de komende zes maanden. Verlenging behoort tot de mogelijkheden.

Geïntereseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel, maar uiterlijk maandag 12 september te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.

Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker via telefoonnummer 06-2269 8599.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.