Algemeen Manager voor MFC Doelum

Tactisch en operationeel
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

MFC Doelum

Doelum is een gloednieuw, multifunctioneel centrum in Renkum met een breed scala aan sportfaciliteiten, een multifunctionele theaterzaal, kinderopvang, kantoorruimte en bij dat alles een prima horecaservice voor iedereen. Een grote variatie aan verenigingen en huurders vindt in Doelum zijn plek en werkt én ontspant hier samen.

De stichting Doelum is eigenaar van het complex en zorgt voor een veilige, schone, gezellige en bruisende accommodatie voor de bewoners van de gemeente Renkum. Er is een gezellig sportcafé om na je training, repetitie of vergadering uit te blazen, organisaties en verenigingen komen met elkaar in contact en er zijn allerlei sportieve en culturele activiteiten. Vele kinderen sporten en bewegen er met school en maken gebruik van de kinderopvang. Het is tevens een uitstekende leerwerkplek, die kansen biedt aan vrijwilligers, stagiairs en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het complex is groot met o.a. een zwembad, tennis- en padelbanen, een pump track, een korfbalveld, een fitness voorziening en sporthallen. De accommodatie is gebouwd door de gemeente Remkum en stichting Doelum exploiteert het centrum.

Voor deze schitterende plek zoeken wij, in samenwerking met het bestuur, een algemeen manager, de spil en spelverdeler van MFC Doelum.

Functie

Algemeen Manager

MFC Doelum is een aantal jaar geleden geopend en beleefde een vliegende start. Zo’n dertig huurders en verenigingen hebben hier hun plek gevonden. De afgelopen periode was het stil in het centrum vanwege Covid. Nu is het de periode om met vereende krachten verder te bouwen en de organisatie én toekomt robuust te maken. Het meerjarenplan Doelum is de leidraad hiervoor. Hierin is de visie verwoord en zijn de doelstellingen beschreven voor de komende jaren waaronder de mogelijke participatie van de organisatie op meerdere locaties.

Als algemeen manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, het beheer, onderhoud en veiligheid. Het is belangrijk werkprocessen goed in te regelen. De horeca is belangrijk binnen MFC Doelum. Over Horeca affiniteit moet je beschikken. Je bent tevens verantwoordelijk voor de exploitatie. Je beheert de financiën en hebt een nauwe samenwerking met de accountant en het administratiekantoor voor de financiën. En je geeft verder vorm aan de organisatie en het concept van het Multifunctionele Centrum. Hierin is de samenwerking met de verenigingen en huurders en de gemeente essentieel.

Je geeft leiding aan een klein team professionals (bedrijfsleider, beheerder, horecamedewerkers en management assistent) en je werkt met vele vrijwilligers.  Je legt verantwoording af aan een betrokken en deskundig bestuur. Een prachtige rol voor een echte service gerichte professional.

Sensitief Communicatief Facilitair Horeca-affiniteit Samenwerken Realiseren Beheer Procesmatig Relaties aangaan Servicegericht Duidelijk Ervaring met verenigingen Participatie Sport Cultuur Vastgoed Onderhoud

Profiel

Je bent een manager die thuis is in de wereld van multifunctionele accommodaties. Je hebt bij voorkeur een facilitaire achtergrond en een aantal jaren ervaring. Je voelt je als algemeen manager thuis in het huis en zorgt dat het vandaag, morgen en overmorgen geregeld is. Dit doe je met je mensen, met de verenigingen en huurders en diverse andere partijen.

  • Bij voorkeur een achtergrond en / of opleiding in Facility Management of Hotelschool.
  • Ervaren leidinggevende en aansturen van teams en vrijwilligers.
  • Ervaren / affiniteit met publiek-private samenwerkingen en onder andere verenigingen.
  • Communicatief sterk en sensitief.
  • Echte samenwerker, inventief en procesmatig sterk.
  • Doener en realiseerder, professioneel.
  • Werkend vanuit de visie en concept en daar de organisatie naar richten.
  • Autonoom en verantwoordelijk.
  • Ervaring in vergelijkbare multifunctionele organisaties is een sterke pre.
  • Enthousiast en inspirerende persoonlijkheid.

Aanbod

Een rol met veel vrijheid, flexibiliteit en tegelijkertijd met veel verantwoordelijkheid in een mooie en fijne omgeving met veel groei en ambitie. Het betreft een vaste functie die start met een jaarcontract, 32 uur per week en het salaris is mede afhankelijk van de werkervaring. Voor een indicatie kun je altijd contact opnemen. Een telefoon en laptop horen bij de functie.

Procedure

De procedure start met het inzenden van je cv en motivatie. Samen met de opdrachtgever bekijken we de reacties en kiezen we een aantal geïnteresseerden uit om kennis te maken in Doelum. Naast een eerste kennismaking met het bestuur volgen bij geschiktheid gesprekken met medewerkers en eventueel een aantal verenigingen / huurders. De bedoeling is voor het einde van het jaar te starten.

Geïntereseerd

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende en brede rol? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema, partner bij K+V (06 438 73 326). Roel begeleidt deze opdracht. Bel gerust om de vacature verder te bespreken.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.