Van jou wil ik leren!

Rhenen
Organisatie |

Zideris

Zideris is een middelgrote organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele behandeling, begeleiding en ondersteuning aan jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Zideris baseert zich qua behandeling en begeleiding op Gentle Teaching.

Vanuit de Afdeling Behandeling te Rhenen, werk je als AVG en/of basisarts nauw samen in multidisciplinair verband met gedragskundigen en paramedici. Naast de locatie in Rhenen zijn er voorzieningen in Veenendaal, Wageningen, Bilthoven, Huis ter Heide, Mijdrecht en Epe. Er wordt samengewerkt met verschillende huisartspraktijken.

Functie | Arts Verstandelijk Gehandicapten

Door uitbreiding van de werkzaamheden en de pensionering van een collega zijn wij op zoek naar een talentvolle en ambitieuze collega.

De afdeling Behandeling is het deskundigheidscentrum van Zideris. O.a. de medische dienst is er voor vragen van mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten, die een gespecialiseerd antwoord nodig hebben. Voor het best passende antwoord werken we interdisciplinair samen met  gespecialiseerde gedragsdeskundigen, paramedici en consulent medisch specialisten.

De huisartsen in de regio zijn onze partners in de 1e lijn. Er bestaat een goed lopend samenwerkingsverband en zij zijn onze belangrijkste verwijzers.

Voor de best mogelijke zorg -nu en in de toekomst- vinden we het belangrijk actief mee te doen aan opleidingen. Daarom bieden wij een uitdagende, stimulerende en prettige leeromgeving voor coassistenten en zijn we daarnaast nauw betrokken bij organisatie ontwikkelingsbeleid.

De AVG wordt mede betrokken bij beleidsvorming en organisatie ontwikkelingsaspecten. Er zijn géén ANW diensten.

ARTS VERSTANDELIJK GEHANDICAPTEN BIG AMBITIEUS

Profiel

Ben jij die AVG die:

  • Een succesvol afgeronde AVG opleiding met BIG registratie heeft.
  • Wellicht (enige) ervaring heeft met LVB-, gedrags- en psychiatrische problematiek en/of psychogeriatrische- of palliatieve zorg.
  • Waarvoor het hanteren en bewaken van wet- en regelgeving (zoals de Wzd) een vanzelfsprekend feit is.
  • Mogelijk in de toekomst interesse heeft in opleiden en/of het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.
Aanbod
  • Een ambitieus team van AVG’s, dokters assistentes en verpleegkundigen.
  • Een uitdagende en stimulerende werkomgeving die volop in ontwikkeling is.
  • Honorering conform CAO Gehandicaptenzorg
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
Procedure

De procedure is erop gericht om de nieuwe AVG zo snel mogelijk aan te stellen.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel, maar uiterlijk 15 september aanstaande te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden.

Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff, partner, via 06-1595 4079 of Maartje Peters, partner, via 06-1008 5811.

Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Arts Verstandelijk Gehandicapten
Vast
32-36 UUR

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.