Cluster Clinical Director voor Evidensia

Inspirerende en natuurlijk leider met een warme persoonlijkheid en een scherp zakelijk inzicht
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Evidensia

De IVC Evidensia groep is een dierenartsgroep waarbij inmiddels meer dan 300 klinieken en ziekenhuizen zich in Nederland hebben aangesloten. Iedere kliniek is uniek en heeft haar eigen identiteit. Als groep levert IVC Evidensia hoge kwaliteit zorg door samen te werken met aandacht voor lokale identiteit en ondernemerschap. IVC Evidensia wil gezonde huisdieren en gelukkige eigenaren. Hun netwerk verbindt eerste- en tweedelijns klinieken met de meest geavanceerde specialistische zorg in de IVC Evidensia Dierenziekenhuizen. IVC Evidensia biedt uitgebreide ontwikkelmogelijkheden in hun Academy en het supportteam ondersteunt de organisatie van klinieken. Als groep is IVC Evidensia samen beter en wil zij in alle vestigingen kwalitatief hoogwaardige zorg en service leveren. De veterinaire zorg ontwikkelt zich sneller dan ooit. IVC Evidensia wil hierin een actieve rol spelen door continu te onderzoeken en te ontwikkelen. Vanwege de doorgroei van de huidige Cluster Clinical Director, is deze vacature ontstaan.

Regio Brabant

In het mooie Brabant is IVC Evidensia de trotse eigenaar van meerdere klinieken. Het betreft voor deze specifieke rol een negental klinieken: die in Tilburg (drie klinieken), Den Bosch (drie klinieken, waaronder één in Vught), één kliniek in Kaatsheuvel, één in Waalwijk en één in Rosmalen. De gezamenlijke omzet ligt rond de vijf miljoen en de ambitie is de om de klinieken, met behoud van eigen identiteit, verder te laten groeien en samen te laten werken en zo hun positie verder uit te bouwen. Samen beter! Het cluster wordt gekenmerkt door enthousiaste en betrokken medewerkers die graag met elkaar willen groeien!

Functie

Cluster Clinical Director

Functie
Een optimistische, op samenwerking gerichte, communicatief vaardige, zelfstandige en verbindende Cluster Clinical Director! Dat is wie wij zoeken! In deze rol word je eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het cluster (ongeveer 5 tot 8 miljoen). Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg en de bedrijfsvoering en de cluster doelstellingen waaronder het financiële resultaat, het personeelsbeleid, de in- en externe communicatie, het kwaliteitssysteem, het gebouwbeheer, ARBO en milieu. Je geeft leiding aan de locatie CD’s, Locatiemanagers of Cluster Praktijkmanagers. In jouw rol als cluster CD ben je de ambassadeur van Evidensia en ben je de drijvende kracht en het voorbeeldfiguur van de teams. Je rapporteert aan de Operationeel Directeur.

Inspirerend leider communicatief zeer sterk zelfstartend en zelfstandig commercieel kunnen denken cijfermatig sterk ambitieus gedreven optimistisch

Profiel

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld een bedrijfskundige opleiding) en werkt en denkt op HBO+ niveau
 • Hierbij heb je 5+ jaar ervaring in een leidinggevende rol en het aansturen van een of meer vestigingen/ locaties. Eveneens heb je ervaring in HR, projectmanagement en budgetbeheer
 • Uiteraard heb je affiniteit met de doelgroep, ervaring in de sector is een pre, maar géén must
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je weet op een stimulerende en verbindende manier leiding te geven aan alle medewerkers, zodat er een sterke synergie ontstaat.
 • Met jouw analytische vaardigheden zie of leg jij gemakkelijk verbanden tussen problemen of data. Je structureert informatie overzichtelijk, stelt goede vragen die het probleem verhelderen en trekt conclusies door logisch redeneren en op basis van feiten.
 • Je bent resultaatgericht en jouw acties en beslissingen zijn gericht op het realiseren van concrete doelen

Aanbod

Een prachtige zelfstandige en veelzijdige functie met veel vrijheid in een bevlogen team van gedreven mensen in een ondernemende en sterk groeiende organisatie waar jij het verschil kunt maken. IVC Evidensia gelooft in Samen Beter. IVC Evidensia staat voor Betrouwbaarheid, Betrokkenheid, Samenspraak, Ondernemerschap en Ontwikkeling. Deze waarden helpen IVC Evidensia haar doelen te bereiken en maken dit een plezierige plek om te werken waar ontwikkeling gestimuleerd wordt. Hierdoor is IVC Evidensia in staat om samen hoogwaardige diergeneeskundige zorg te leveren.

 • Een mooie functie voor minimaal 32 – 40 uur per week met een salaris rond de 80K op jaarbasis en aanvullend een variabele beloning van ongeveer 10% van het jaarsalaris
 • Een leaseauto
 • Een budget voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een goede pensioenregeling
 • Laptop, telefoon
 • Korting op producten van IVC Evidensia klinieken
 • 25 vakantiedagen

Procedure

Kandidaten worden eerst uitgenodigd voor een oriënterend (digitaal) gesprek bij K+V, daarna vinden aansluitend de gesprekken plaats bij IVC Evidensia. Het doel is de procedure in september af te ronden zodat de nieuwe Cluster Clinical Director zo spoedig mogelijk 2022 kan starten.

Geïntereseerd

Geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel -maar uiterlijk 25 augustus – te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel! Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff, Partner (06-1595 4079) of aan Maartje Peters, Partner (06-1008 5811).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.
Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.