Coördinator Financiële Administratie voor Stichting Trinamiek

Warme, heldere en vakkundige teamspeler
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Stichting Trinamiek

Trinamiek is een stichting met 20 basisscholen in de gemeenten IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Vijfheerenlanden, Culemborg en Woerden.

Door het verschil te maken in het leven van kinderen en kinderen te leren het verschil te maken, draagt Trinamiek een steentje bij aan een betere wereld. Dit is waar de organisatie voor staat. Het verschil maken in het leven van kinderen doen we samen. Samen met medewerkers, kinderen en ouders. De waarden ‘vertrouwen’, ‘vakmanschap’ en ‘verbinding’ vormen de basis waar vanuit Trinamiek per januari fris is gestart met een nieuw strategisch beleidsplan; de reisgids.

Onze reis begint

Als veel kleine (en grote) mensen op veel kleine plekken veel kleine stappen zetten, verandert het aanzien van de wereld. Vanuit deze gedachte is onze verschilmakende missie en visie ontstaan.

De toekomst is voor de jeugd, de kinderen. Voor de kinderen die op de Trinamiekscholen zitten. En deze toekomst vindt plaats in een uitdagende wereld die volop in beweging is. De toekomst wordt gemaakt door wat we doen en wat we niet doen, door de keuzes die we maken en de impact daarvan op de korte en de lange termijn. Om deze toekomst zonnig te laten zijn, is het zaak om samen het verschil te maken. De komende jaren gaat Trinamiek op reis naar Rome, de symbolische plaats die staat voor onze idealen. Tijdens deze reis ligt de focus op de kwaliteit van het handelen van medewerkers.

Functie

Coördinator Financiële Administratie

De coördinator financiële administratie is verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de financiële administratie en stuurt de werkprocessen aan. Samen met de twee collega’s van de afdeling FA draag je zorg voor een optimale financiële administratie binnen Trinamiek.

De gegevens eenduidig en juist verwerken en laten verwerken en natuurlijk ook weer omzetten naar informatie voor alle medewerkers, dat is de rol. De laatste jaren is ingezet op een verdere slimme automatisering (Exact en Hr2day) om zo een eenduidige vastlegging door de gebruikers te kunnen faciliteren. Die omslag naar service en beheer en informatie is nog in volle gang en de coördinator gaat daar een belangrijke rol in spelen.

De volgende aandachtsgebieden zijn jouw terreinen: Je adviseert de controller op het gebied van administratie en beheer. Je levert een bijdrage aan de begrotingsvoorbereiding, -uitvoering en -beheer. Je zorgt voor de coördinatie van het team.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel

Warme, heldere en vakkundige teamspeler

Warm en helder

In je rol als coördinator heb je een warme en verbindende stijl van werken. Je bouwt een stevig team en weet zowel met je team als met je collega’s op de scholen een goede band op te bouwen. Je bent bereikbaar en aanspreekbaar en daarin ben je helder en duidelijk. Jij kunt je grenzen en die van je team aangeven, die goed communiceren en vasthouden. Je bent dan ook een betrouwbare partner voor de controller.

Vakkundige teamspeler

Jij snapt je vak. Administratie is het kader, de bodem onder goed onderwijs. Het complexe vak van een goede administratieve organisatie boeit jou en je bent bekend met alle technische, automatiseringsuitdagingen. Jij weet dat alleen bij een goede administratieve organisatie de informatie voor alle gebruikers betrouwbaar en dus bruikbaar is. Oorzaak en gevolg, waarom we het zo doen, jij kan het vertellen en regelen. Je kan logisch denken in de keten. Dat overbrengen en anderen daarin meenemen. Op deze wijze ben je je eigen autoriteit en versterk je je team en de hele organisatie.

Onze wensenlijst:

Je beschikt over een goede algemeen theoretische, praktisch gerichte kennis van het vakgebied waarbij je inzicht in organisatorische, sociale, financiële, technische, economische en juridische samenhangen bouwt. Je hebt kennis van de financiële wet- en regelgeving en kennis van richtlijnen op het gebied van financieel beheer van bijvoorbeeld de accountant en het ministerie. Je hebt kennis van relevante financieel-administratieve systemen en bent vaardig in het gebruik en onderhoud van softwarepakketten zoals bijvoorbeeld Exact. Officepakketten en kantoorautomatisering vind jij makkelijk. Het opstellen van overzichten voor managementrapportages en begrotingen vind je leuk.

Denk je nou, dat is wel erg veel, dan klopt dat. Dus je mag ook echt groeien in deze rol en zoals Trinamiek ook zelf doet, levend leren! Kijk dan of je aansluiting hebt op onderdelen die je wel al als vakkundige hebt.

Aanbod

Dé coördinator of dé coördinator worden?

Een uitdagende groeifunctie bij een aantrekkelijke werkgever met een daarbij passend salaris binnen een professionele en ambitieuze organisatie. Zoals al aangegeven zijn wij ook geïnteresseerd in het leven lang lerende talent! De functie is ingeschaald in salarisschaal 10 van de CAO-PO en kent een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Ontmoeten in één dag

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure vindt plaats op maandag 4 juli en start in de ochtend met een eerste korte ontmoeting (speeddate) met verschillende mensen van de organisatie. Is er een goede ontmoeting, dan gaan we in de middag verder met een diepgaand gesprek.

Het streven is de procedure voor de zomer, maar vooral met zorg voor iedereen af te ronden.

Geïntereseerd

Ben jij geïnteresseerd in deze mooie functie? Dan zien wij graag uiterlijk woensdag 29 juni jouw reactie tegemoet. Dat kan door onderaan bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets (06-1026 0480). Natuurlijk is Johannes graag bereikbaar voor meer informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd online een persoonlijke profielmeting te doen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.