Coördinator Privacy en Informatiebeveiliging voor Stichting Ondersteunende Diensten CuraMare

Gedreven, daadkrachtig, helder, overtuigend, verbindend
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Stichting Ondersteunende Diensten CuraMare

CuraMare geeft zorg met hart en ziel en biedt ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Meer dan 3300 professionals zorgen ervoor dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. CuraMare biedt een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn en geeft medewerkers de ruimte om te leren en door te ontwikkelen in de zorg. De kernwaarden bij CuraMare zijn: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen.

CuraMare streeft ernaar dat in deze snel digitaliserende wereld de veiligheid en de privacy van de patiënten en cliënten gewaarborgd blijft. Zij heeft dan ook op het gebied van privacy en informatiebeveiliging (P&I) de afgelopen jaren veel inhoudelijke expertise opgebouwd, welke ook wordt ingezet voor haar samenwerkingspartners Spijkenisse Medisch Centrum (SMC) en Sjaloom Zorg. De nieuwe coördinator P&I gaat deze inhoudelijke expertise zodanig verbinden met de diverse afdelingen en de organisaties dat men breed het nut en de strategische noodzaak van de inzet van P&I gaat inzien.

Voor CuraMare is K+V op zoek naar een ondernemende, communicatieve, daadkrachtige en volhardende coördinator P&I. Je komt in dienst van Stichting Ondersteunende Diensten CuraMare, waarbij je tevens werkzaam bent voor de organisaties SMC en Sjaloom Zorg.

Voor meer informatie over CuraMare zie www.curamare.nl

Voor SMC zie www.spijkenissemc.nl en voor Sjaloom Zorg zie www.sjaloomzorg.nl

Functie

Coördinator Privacy en Informatiebeveiliging

Als Coördinator P&I ben je de verbindende sparring partner voor de raad van bestuur, het management, de expert informatiebeveiliging, de functionaris gegevensbescherming en de medewerker P&I binnen de organisaties CuraMare, SMC en Sjaloom Zorg. Je zorgt voor de coördinatie van de werkzaamheden op het gebied van privacy en informatiebeveiliging, waaronder implementatie van de NEN-7510 en het Privacy & Informatiebeveiligingsbeleid. Dit doe je door de nodige stakeholders te betrekken en kennis van experts te combineren met een stuk leiderschap, waardoor niemand binnen de organisaties meer om informatiebeveiliging en privacy heen kan. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de meerjarenstrategie en vertaling hiervan in jaarplannen en begroting. Je fungeert als voorzitter van de (gezamenlijke) stuurgroepen informatiebeveiliging & privacy van CuraMare/Sjaloom Zorg en SMC. Je maakt onderdeel uit van de afdeling bestuursondersteuning.

Strategisch Ondernemend Verbindend Overtuigend Volhardend Relationeel Communicatief Analytisch

Profiel

 • Een afgeronde hbo+ of wo-opleiding het liefst op het gebied van Informatiebeveiliging, Bedrijfskunde, ICT of Beleid Management Gezondheidszorg
 • Praktische kennis en ervaring op het gebied van privacy en informatiebeveiliging, zoals de NEN-7510 en AVG.
 • Managementervaring in de zorg is een pré.
 • Ervaring met certificering met betrekking tot informatiebeveiliging is een pré.
 • Ervaring op het gebied van veranderkundige projecten in een complexe omgeving.
 • Sterk in het ontwikkelen van duurzame relaties in een wereld waar sprake kan zijn van tegengestelde belangen.
 • Een positief kritische instelling, communicatief vaardig en een goede dosis overtuigingskracht.
 • Kunnen vertalen van complexe processen en/of problemen naar begrijpelijke vraagstukken en/of opdrachten.
 • Volhardend en helder in het stellen van prioriteiten.

Aanbod

 • Een salaris is ingeschaald volgens de cao ziekenhuizen conform de zwaarte van de functie.
 • Een uitdagende baan voor 36 uur per week, beginnend met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed salaris en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de cao ziekenhuizen.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een zeer goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en deelname in diverse collectieve zorgverzekeringen.
 • Vakantietoeslag van 8,33%.
 • Veel ruimte om initiatieven te ontplooien en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een dynamische werkomgeving, een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer, een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn.
 • Gratis trainingen van GoodHabitz.

Procedure

De procedure wordt begeleid door K+V en is erop gericht om de benoeming zo spoedig als mogelijk af te ronden. Je start met een online gesprek met K+V voor een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen gespreksrondes bij CuraMare, waarvan de exacte data zo spoedig mogelijk volgen.

Een referentiecheck is voor de benoembare kandidaat standaard onderdeel van de procedure.

Geïntereseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We vragen je snel te reageren, maar uiterlijk 16 oktober aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage (06-5131 0178).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.