Drie managers behandelaren voor Stichting Siza

Ontzorgt de vakspecialisten door heldere en transparante bedrijfsvoering
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Stichting Siza

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De dienstverlening van Siza is breed en loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg in een woongroep en van behandeling tot begeleiding naar werk. Siza wil het verschil maken voor mensen met een beperking, door hen kansen, mogelijkheden en ervaringen aan te bieden die hun leven verrijken. De Siza-organisatie en haar medewerkers zijn volop in beweging om meer vanuit “regie naar vermogen” te gaan werken en doen daarbij een groter beroep op het vakmanschap van collega’s en het geloof in het methodische en cyclische werken. Centraal staan daarbij de thema’s: focus aanbrengen in onze ondersteuning, versterken van vakmanschap van zorgprofessionals en samenhang in de organisatie creëren. Siza beschikt over 150 locaties verspreid over Gelderland en Midden-Brabant.

Om een duurzame gezonde en stabiele werkomgeving te ontwikkelen waar de kwaliteit van zorg vooropstaat door continue vernieuwing en heldere positionering van de behandelteams is K+V voor Siza op zoek naar relatiegerichte, resultaatgerichte, verbindende managers voor de paramedische dienst, de Gedragsdeskundigen/regie behandelaren en de Extramurale behandeling.

Functie

Drie managers behandelaren

Samen met je collega’s werk je aan de gezamenlijke ambitie van Siza: Werken aan een gezonde en stabiele werkomgeving waar kwaliteit van zorg voorop staat. Je draagt bij aan de vernieuwing en positionering van de behandelteams en daarmee dienstverlening aan de cliënten. Met de directeur van de zorgeenheid en de drie andere managers ben je verantwoordelijk voor de strategie, visie en beleid, het jaarplan en de vertaling daarvan in de werkprocessen van de behandelaren. Je draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van het organisatiebeleid binnen de vakgroep, en weet dit binnen kaders zelfstandig te (laten) vertalen op tactisch en operationeel niveau. In deze rol heb je oog én tijd voor je medewerkers en ben jij het aanspreekpunt voor collega’s. Je zorgt er samen met het team voor dat werkprocessen zo zijn ingericht dat iedereen optimaal zijn of haar werk kan doen waarbij je er oog voor hebt dat ook de aansluiting op het zorgproces goed is. Daarbij stimuleer je medewerkers bij de ontwikkeling van eigenaarschap, persoonlijk leiderschap, coach je hen in professioneel handelen en zorg je gezamenlijk voor voldoende en gekwalificeerde bezetting. Het betref een nieuwe dynamische functie waarin de vrijheid en ruimte is om deze op eigen wijze zo goed mogelijk in te richten.

Daadkrachtig inspirerend verbindend aandachtig stuwend resultaatgericht

Profiel

Je bent een vernieuwende, ondernemende, toegankelijke en verbindende manager en houdt daarbij van een gezonde orde en structuur. Door jouw toegankelijke en empathische wijze van communiceren creëer je vertrouwen om daadwerkelijke duurzame verbindingen te leggen met collega’s en stakeholders.  Een zakelijke en daadkrachtige instelling neem je mee die gericht is om de vakgroep en organisatie duurzaam gezond te houden. Je hebt aandacht voor de teams en medewerkers, schakel je op natuurlijke wijze tussen het zichtbaar en nabij zijn wanneer nodig en het op gepaste afstand van aansturen.

Verder heb je:

 • Een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde en/of zorgmanagement.
 • Bedrijfskundige managementervaring op het gebied van P&O, financiën, kosten en procesinnovatie.
 • Een vasthoudende instelling, durf je de koers te bepalen zonder de verbinding met je omgeving te verliezen.
 • Het vermogen om problemen op te lossen, ben je analytisch en schakel je gemakkelijk.
 • Een proactieve instelling, bewandel je graag nieuwe wegen en weet je collega’s te boeien en binden aan Siza.
 • Uitstekende coachende, verbindende leiderschapskwaliteiten en weet je mensen te motiveren in een verandering.
 • Het liefst ervaring in de (VG) zorg, dit is niet persé noodzakelijk, maar affiniteit en het snappen waar je gaat werken wel!
 • De bereidheid om je verder te verdiepen in de gehandicaptenzorg.
 • Een sterke drive om verbeteringen te realiseren in organisatie, processen en kwaliteit van zorg.
 • De vaardigheden om de dialoog aan te gaan bij een context van uiteenlopende belangen.

Aanbod

 • Een uitdagende baan voor 28-32 uur per week beginnend met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 65: € 5772,- bij een fulltime dienstverband), inschaling wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een vaste eindejaarsuitkering die bestaat uit een volledige 13e maand , studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren.
 • Vakantietoeslag van 8%.
 • Een zeer goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en deelname in diverse collectieve zorgverzekeringen.

Procedure

De procedure wordt begeleid door K+V en is erop gericht om de benoeming eind september 2022 af te ronden. Je start met een online gesprek met K+V voor een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen gespreksrondes bij Siza, waarvan de exacte data zo spoedig mogelijk volgen in deze vacaturetekst.

Geïntereseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We vragen je snel, maar uiterlijk 12 september aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel! Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage (06-5131 0178).

Een referentiecheck is voor de benoembare kandidaat standaard onderdeel.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.