Inhoudelijke expert, servicegericht en toegankelijk

Amsterdam
Organisatie |

RINO amsterdam

RINO amsterdam is een toonaangevend instituut voor nascholing en opleiding in de GGZ en aangrenzende terreinen. RINO amsterdam formuleert in haar missie dat zij een bijdrage wil leveren aan de geestelijke gezondheid in Nederland door hulpverleners beter toe te rusten. Dat doet RINO amsterdam door middel van het aanbieden van kortere en langere cursussen en opleidingen (Afdeling Nascholing & Opleidingen), het aanbieden van opleidingen die leiden tot BIG-registraties (Afdeling BIG-opleidingen) en door beroeps- en therapieverenigingen te ondersteunen met hun ledenadministratie, registers en congressen (Afdeling ZonderZorg). Bij de uitvoering van al haar activiteiten heeft RINO amsterdam kwaliteit, gastvrijheid, samenwerking en service hoog in het vaandel staan, waarbij de waarden Zorgzaam & Zakelijk centraal staan.

Functie | Financial Controller

Als Financial Controller ben je teamlid van de afdeling Financiën en rapporteer je aan de manager Finance en Control. Je bent aanspreekbaar op het slim, efficiënt en transparant uitvoeren van je taken. Daarbij ben je resultaatgericht en zorg je dat de basis op orde blijft. Je hebt een positief-kritische houding naar de informatie en processen waar je mee werkt en je zal proactief adviseren en handelen naar de verbetering die je ziet. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van de afdeling Financiën. Jouw werkzaamheden zijn voornamelijk:

  • Rapporten voorbereiden, zoals de maand-, jaarcijfers en managementrapportages;
  • Verzorgen periodieke maand-, kwartaal- en jaarafsluiting conform gestelde deadlines;
  • Opstellen van de jaarrekeningen en als contactpersoon optreden naar de controlerende accountant
  • Het uitvoeren van interne controles en borgen van onze AO;
  • Op- en bijstellen financiële budgetten en begrotingen;
  • Het ondersteunen van het management bij hun financieel-economisch beleid;
  • Financiële analyses maken en financiële controles uitvoeren;
  • Indien nodig kan je de medewerkers financiële administratie inhoudelijk begeleiden.

Proactief Ambitieus Toegankelijk Schakelkracht Servicegericht Betrokken Expert Communicatief Resultaatgericht

Profiel | Inhoudelijke expert, servicegericht en toegankelijk

Inhoudelijke expert

Binnen RINO amsterdam moet de basis op orde zijn en blijven. Door projectmatig werken door te voeren, complexe zaken eenvoudig uit te voeren. Door het aannemen van een proactieve houding en waar denken en doen elkaar snel afwisselen. Financiën kent voor jou weinig geheimen. Je houdt van analyseren, verbeteringen doorvoeren en uitvoeren en bent resultaatgericht binnen de gestelde deadlines. Je vindt het leuk om jouw deskundigheid in te zetten om de organisatie verder te professionaliseren.

Servicegericht

RINO amsterdam is een middelgrote, dynamische organisatie. Dat betekent dat je jouw rol op verschillende niveaus moet uitoefenen. Realistisch in wat voor nu kan én wat voor morgen moet. Dat betekent soms wegwerken van achterstanden en daarna weer adviseren, uitvoeren en implementeren op jouw vakgebied. Dat vraagt schakelkracht en aanpassingsvermogen. Meebewegen met veranderende omstandigheden en levelen met diverse niveaus. Je vindt het leuk en bent gewend om op te pakken wat moet gebeuren om daarna weer mee te werken aan de ontwikkelingen die nodig zijn voor de toekomst.

Toegankelijk

Je bent geïnteresseerd in mensen, maakt makkelijk contact en weet jouw financiële en bedrijfskundige expertise helder over te brengen op collega’s en samenwerkingspartners. Binnen RINO amsterdam staat samenwerking centraal, zowel intern als met externe partijen. Als Financial Controller is het uitermate belangrijk om deze contacten te koesteren, te onderhouden en uit te breiden. Daarbij ben je communicatief sterk. Je kan goed uitleggen welke veranderingen waarom worden doorgevoerd.

Wat breng je mee?

Je hebt een bedrijfseconomische opleiding op HBO niveau, werkervaring als Financial Controller en je bent gewend te werken met een planning & control cyclus. Daarnaast ben je helemaal thuis in Excel en ken je de klappen van de zweep in een (accountants)controle. Kennis van Exact globe en online is een pré. Je bent energiek en hebt wellicht ambities om jezelf verder te ontwikkelen in je vak of door te groeien naar een zwaardere financiële positie.

Aanbod

Een uitdagende en dynamische positie in een maatschappelijke organisatie met veel impact in de gezondheidszorg. RINO amsterdam volgt de CAO-GGZ en biedt daarmee uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Het gaat om een dienstverband voor 24 tot 32 uur per week, je werktijden en -dagen zijn in overleg en kan deels thuis. Jouw salaris en inschaling worden bepaald op basis van jouw werkervaring (FWG60/65). De aanstelling is voor een jaar, dat bij goed en volledig functioneren, met wederzijds goedvinden, wordt omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn en naast 8% vakantietoeslag, ontvang je ook nog eens 8,33% eindejaarsuitkering.

Procedure | Gedegen en flexibel

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start ‘s ochtends met een eerste korte ontmoeting (speeddate) met verschillende mensen van de organisatie. Is er een goede ontmoeting, dan gaan we ‘s middags verder met een diepgaand gesprek.

De selectiegesprekken zijn gepland op vrijdag 9 juli. Het streven is de procedure voor de zomervakantie, maar vooral met zorg en veiligheid voor iedereen, af te ronden, passend bij de huidige omstandigheden.

Geïnteresseerd | We ontmoeten je graag

Houd je van cijfers en complexe vraagstukken, van nadenken over hoe dingen beter kunnen en wil je jezelf door ontwikkelen als financial in een organisatie met een grote maatschappelijke bijdrage? We ontmoeten je dan graag! We vagen je zo snel als mogelijk, maar uiterlijk 4 juli, te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Gerard van Rij (06-2824 6127) en Martine van der Velpen (06-5060 3351).

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Financial Controller
Vast
24-32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.