Samenwerkende en sturende techneut

Hilversum
Organisatie |

Stichting AKN

Alles, van dak tot en met parkeergarage aan de ’s Gravelandseweg 80 in Hilversum, is het domein van Stichting AKN (voorheen Avro, Kro en NCRV).  Namens de eigenaren, KRONCRV en AVROTROS, beheert zij dit geweldige gebouw waar diverse mediabedrijven gevestigd zijn en waar vele TV-producties gemaakt worden. Het gebouw, omgedoopt tot M-Home of the Media Minded, is 20 jaar geleden ontworpen door Jan Hoogstad en is het werkterrein van de stichting AKN. Onder leiding van de managing director zorgen ongeveer 20 mensen voor facility services, front of house, TV studio exploitatie en gebouwbeheer.

Functie | Hoofd Gebouwbeheer

Het hoofd gebouwbeheer is technisch aangelegd en onderlegd en gaat met zijn of haar team van drie medewerkers, waar je functioneel leiding aan geeft, de komende jaren werken aan verduurzaming, planmatig (MJOP) en dagelijks onderhoud. Een belangrijke rol waar de komende jaren grote investeringen en aanbestedingen mee gemoeid zijn. Installaties moeten vervangen worden en verduurzaming wordt verder doorgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor alle 1e lijn issues in het gebouw en de samenwerking met meer dan 60 partijen om te zorgen dat alles altijd werkt. Je zorgt voor innovatie en duurzaamheid en bent financieel goed onderlegd. Een mooie rol in de dynamische omgeving van media en studio’s waar de techniek het altijd moet doen, 24 uur per dag, zeven dagen per week. We zoeken een slimme man of vrouw met visie en realiseerkracht die bijdraagt aan dit mooie huis.

Samenwerken Leidinggeven Projectleider Analyseren Realiseren Sensitief Zelfstandig Actie Relaties-opbouwen Techniek Initiatief Sturen

Profiel | Techniek en financiën, hand in hand

Samenwerken, leidinggeven, analyseren en realiseren zijn belangrijke competenties voor deze rol. Het betreft een zelfstandige rol waarbij je gevoel hebt voor urgentie en het belang van bepaalde issues. De basis van samenwerken is vertrouwen. Techniek en financiën gaan hand in hand in deze rol. HBO niveau, woonachtig binnen een straal van 25 minuten van Hilversum, flexibele inzet (in verband met eventuele calamiteiten) en stressbestendig. Je geeft de dagelijkse werkinstructie, zorgt voor onderhoud van elektrotechnische, (werktuig)bouwkundige installaties. Je signaleert knelpunten aan gebouw, terrein en / of installaties en zorgt voor verbeteringen. Je zorgt voor naleving van wet- en regelgeving en protocollen met betrekking tot installaties en stelt (en organiseert) de MJOP inclusief begroting op. Je leidt projecten van omvang en bent verantwoordelijk voor alle contracten en contractpartners. Je bent thuis in duurzaamheid en vertaalt gebruikerswensen naar producten en diensten. Je werkt nauw samen met facility services en de controller, je rapporteert aan de managing director.

Aanbod | Een prachtige rol in de dynamische omgeving van de media!

Een prachtige rol in de dynamische omgeving van de media! Inschaling in de CAO voor Omroeppersoneel, een prima pakket met voorwaarden, telefoon, laptop en afhankelijk van werkervaring, schaal G / H met decemberuitkering. Je werkt vier maal negen.

Procedure | Reageren tot en met zondag 9 mei aanstaande

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start in Veenendaal – of online – met een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen, bij geschiktheid, twee rondes in Hilversum en een afrondend gesprek. Je kunt via K+V reageren tot en met zondag 9 mei aanstaande.

Geïnteresseerd | Ben jij de persoon die wij zoeken?

Ben jij de persoon die wij zoeken? Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze rol?

Dan zien wij graag zo snel mogelijk – uiterlijk zondag 9 mei – jouw reactie tegemoet. Dat kan door je cv en motivatiebrief te uploaden bij ‘solliciteer direct’. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Roel Roelfzema, partner, 06 438 73 326. Natuurlijk is Roel bereikbaar voor nadere informatie.

Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Hoofd Gebouwbeheer
Vast
36 UUR

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.