HR Manager voor De Gelderhorst

Een proactieve, betrokken en verbindende manager met veranderkracht

Over de organisatie

De Gelderhorst

De Gelderhorst is een unieke organisatie die al meer dan zestig jaar zorg, dienstverlening en wonen biedt aan oudere doven en die hiervoor nationaal en internationaal wordt erkend. De Gelderhorst wil bijdragen aan een zinvol leven voor bewoners en aan talentontwikkeling van medewerkers. In de Gelderhorst voelen oudere doven zich thuis doordat de Gelderhorst de dovencultuur begrijpt en respecteert en bewoners en medewerkers ondersteunt en stimuleert in hun ontwikkeling. Eigen regie en zelfredzaamheid vormen de kern van die ontwikkeling. Gelijkwaardigheid is cruciaal. Bij de Gelderhorst werkt een mix van dove, slechthorende en horende medewerkers. Gebarentaal is hierin een verbindende factor Er heerst een prettige en open sfeer en er wordt met enthousiasme, plezier en waardering met en voor elkaar gewerkt.

Functie

HR Manager

Deze functie vraagt schakelkracht van je: het betreft een brede en uitdagende functie, je bent zowel strategisch, tactisch als operationeel actief. Er is veel ruimte voor eigen initiatief waarbij je meedenkt over de nieuwe strategie van de Gelderhorst en deze vervolgens nader uitwerkt in een meerjarenbeleidsplan P&O. Je bent (eind)verantwoordelijk voor het P&O team, de beleidsontwikkeling en de behandeling van alle personeels-, opleidings-, en organisatieontwikkelingsvraagstukken. Je maakt deel uit van het Managementteam en bent sparringpartner en klankbord voor de bestuurder, leidinggevenden en andere collega’s.

Het team P&O bestaat uit drie betrokken en bevlogen medewerkers die met passie hun vak uitoefenen. De afdeling ambieert een doorontwikkeling; werkprocessen en procedures mogen opnieuw tegen het licht gehouden worden en geoptimaliseerd worden, zo wordt bijvoorbeeld het functiegebouw komend jaar geëvalueerd en vraagt de samenwerking tussen de verschillende afdelingen verdere stroomlijning. In deze optimalisatieslag ligt een belangrijke opgave voor je.

Proactief Geduldig Eigenaarschap Stevig Luisterkracht Veranderkracht Duidelijk Betrokken Communicatief sterk Tactvol Verbindend

Profiel

Profiel titel

 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO-opleiding;
 • Je kent de HR wereld goed en hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring in dit vakgebied en gedegen kennis van de huidige wet- en regelgeving (of doet deze kennis snel op). Ervaring in de zorg is niet noodzakelijk;
 • Je hebt ervaring met het begeleiden van veranderingen vanuit P&O en met OR adviestrajecten;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en wil je verdiepen in de dovencultuur;
 • Je bent bereid om de basis van de Nederlandse gebarentaal te leren of je bent al gebarentaalvaardigheid (doof/horend/slechthorend);
 • Je kunt goed in teamverband werken en je bent oplossingsgericht;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod

Aanbod titel

Een verantwoordelijke en impactvolle baan met veel uitdaging, plezier, eigenaarschap en afwisseling, een prettige unieke en dynamische werkomgeving met gepassioneerde en leuke collega’s waar veel ruimte is voor initiatief en creativiteit.

 • Een prettige werksfeer met veel betrokken, bevlogen en behulpzame collega’s;
 • Een uitdagende en bijzondere werkplek, waarbij je volop mogelijkheden hebt om jezelf en de HR functie verder te ontwikkelen;
 • Een salaris conform de cao VVT FWG 60;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholingen en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Procedure

Procedure titel

De procedure is erop gericht de kandidaat zo snel als mogelijk te laten starten. De eerste gesprekken met K+V vinden zo spoedig mogelijk plaats. De selectiegesprekken bij de Gelderhorst worden aansluitend in overleg ingepland.

Geïntereseerd

Geïnteresseerd titel

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel, maar uiterlijk 1 november aanstaande te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. LET OP: bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de procedure eerder. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Maartje Peters, partner bij K+V, via 06-1008 5811.