Interim Orthopedagoog

Oost Nederland
Organisatie |

(Speciaal) Basisonderwijs

I.v.m. het vertrek van de huidige orthopedagoog , zoeken we een tijdelijke orthopedagoog voor minimaal de periode september t/m december 2021, een verlenging van deze periode is niet uitgesloten. We zoeken ondersteuning voor 6 basisscholen en een SBO school.

Functie | Interim Orthopedagoog

We zoeken een orthopedagoog met kennis van van de ontwikkeling van het (jonge) kind en die actief mee kan denken in de ontwikkeling van Passend Onderwijs op de scholen. De orthopedagoog kan meewerken met de scholen in de vormgeving van handelingsgericht werken en Passend Onderwijs; het stevig doorvragen op en spiegelen van wat gesignaleerd wordt en duiding geven aan de ontwikkeling en onderwijsbehoeftes van specifieke leerlingen. De orthopedagoog is een critical friend van de IB-ers op de scholen en zoekt afstemming met de bovenschoolse IB-ers. Daarnaast denkt de orthopedagoog mee in de visiebepaling en doorontwikkeling van de school als lesplaats voor een groeiende en diverse populatie leerlingen.

We zoeken een orthopedagoog voor 2 tot 2 ½ dag per week, waarvan minimaal één dag op de SBO school en één dag voor 6 reguliere basisscholen. Het is ook mogelijk om dit te verdelen tussen twee orthopedagogen, uren en dagen zijn in overleg af te stemmen.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Flexibel Professioneel Positief Betrokken Kritisch

Geïnteresseerd | Positief kritisch en in voor een mooie klus?

Ben jij de orthopedagoog die vanaf september 2 tot 2,5 dagen de scholen wil ondersteunen? Of wil je dat in duo oppakken? Dan komen we graag met je in contact!
Wij zien graag uiterlijk zondag 11 juli jouw reactie tegemoet. Dat kan door onderaan bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets (06-1026 0480) en Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk zijn Johannes en Tamara graag bereikbaar voor nadere informatie.

Interim Orthopedagoog
Interim
8-20

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.