Enthousiast, energieke, doortastend, empathisch

Olst
Organisatie |

Carinova

Carinova is een betrouwbare en innovatieve VVT-instelling met een duidelijke visie op intramurale- en extramurale ouderenzorg. Bij Carinova werken meer dan 3.200 medewerkers. Het overgrootste deel van de medewerkers werkt in de zorg. Waar het om draait is het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg, behandeling en ondersteuning aan de cliënten en hun omgeving. Het liefst thuis, maar als dat niet mogelijk is, dan zo thuis als mogelijk. Carinova heeft de ambitie om de beste cliënt en zorggerichte zorgverlener en innovatieve zorgorganisatie te zijn.

Carinova biedt op 10 verschillende locaties intramurale zorg die onder leiding van de Directeur Woonzorg door 6 locatiemanagers aangestuurd worden. Naast intramurale zorg biedt Carinova in drie regio’s thuiszorg die onder leiding van de Directeur Thuiszorg door 3 regiomanagers aangestuurd worden.

Functie | Locatiemanager (regio Olst)

De nieuwe collega locatiemanager voor de regio Olst gaat aan de slag op de locaties Het Avenbergen in Olst (www.carinova.nl/het-averbergen-paginas/) en Sint Willibrord in Boskamp (www.carinova.nl/sint-wilibrord-paginas/). Op deze twee locaties wonen cliënten in een kleinschalige woonvorm met een zorgvraag op het gebied van somatiek en (intensieve) psychogeriatrie. In totaal 106 appartementen.

Als locatiemanager werk je veel samen met de welzijnscoördinator en kwaliteits- en teamverpleegkundigen. Je bent jong van geest en gaat op een frisse, verbindende en tactische wijze ervoor zorgen dat de ingezette operationele professionalisering  met succes vorm gegeven wordt.  Dat houdt onder andere in dat je de visie van persoonsgerichte zorg, zoals beschreven in het kwaliteitskader verpleeghuiszorg, verder implementeert in de teams. Tevens vind je het leuk om de onderlinge samenwerking zowel op de locaties als tussen de locaties te verbeteren. In de gewenste verandering van werkcultuur zijn op deze locaties door de medewerkers mooie stappen gezet. Je weet de visie vanuit het strategisch/tactisch zorgbeleid van de organisatie te vertalen naar een meerjarenplanning en een jaarplan voor deze locaties. Voor de locaties wordt ervaring met nieuwbouw projecten gevraagd en ervaring met het ontwikkelen van Thuiszorg in deze regio. Beide locaties hebben een belangrijke en verbindende buurtfunctie in de dorpsgemeenschap.

Jij bent de coachende en resultaatgerichte manager. Met gemak weet je bevlogen zorgverleners te ondersteunen met hun persoonlijke ontwikkeling en weet je tegelijkertijd bedrijfsmatig resultaat te behalen. Vanuit je managers rol is het voor jou geen enkel probleem om de te behalen resultaten op het gebied van productie, opbrengsten en kosten onder controle te houden. Je signaleert afwijkingen en stuurt bij waar nodig.

Je gaat werken met een leuk, jong en dynamisch team. Vanuit je ervaring en expertise heb je niet veel nodig om te voelen en te weten wat er speelt in een team. Je houdt vinger aan de pols en hakt daadkrachtig knopen door waar nodig. Je bent in je werk volledig jezelf en recht door zee. Je kan op alle niveaus communiceren, je weet op een natuurlijke wijze een stevige positie in het MT te verkrijgen en je bent oprecht betrokken bij medewerkers en cliënten. Je legt verantwoording af aan de Directeur Woonzorg.

Stressbestendig Sensitief Transparant Doortastend Vertrouwenwekkend

Profiel

Ervaring in de branche kan bij gelijke geschiktheid relevant zijn, maar geldt niet als voorwaarde om aan de procedure deel te nemen. Uiteraard wordt wel affiniteit met de (ouderen)zorg gevraagd. Je herkent jezelf in de volgende functie-eisen:

 • een afgeronde Hbo-opleiding en ruime ervaring in een leidinggevende/coachende functie
 • kennis van bedrijfsvoering en managementtechnieken
 • kennis en ervaring met nieuwbouwprojecten is een pré
 • visie op de doorontwikkeling van de VVT door inzet van innovatieve oplossingen
 • je combineert ruimtelijke denken met pragmatisme (hands-on mentaliteit)
 • je weet ook onder druk het overzicht te behouden en schakelt gemakkelijk
 • je neemt medewerkers mee in de besluitvorming.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Aanbod

Je bent per direct welkom! Carinova biedt jou:

 • Een veelzijdig en uitdagende functie binnen een dynamische organisatie
 • Een team met een open en inspirerende werkcultuur
 • Ontwikkelmogelijkheden
 • Inschaling op basis van cao VVT, FWG 60, maximaal € 4.886,73 per maand, met ingang van 1 juli 2021
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar, met de doelstelling om deze te verlengen naar onbepaalde tijd
 • Collectiviteitskortingen op onder andere zorgverzekering, autoverzekering en andere schadeverzekeringen
 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
Procedure

De procedure wordt begeleid door K+V en is erop gericht om de benoeming in de maand juni 2021 af te ronden. Het wervingstraject zal bestaan uit een drietal onderdelen, waarbij je verschillende mensen uit de organisatie in Deventer zult ontmoeten.

 • SPEED-ronde, op donderdag 3 juni waarin je langs twee of drie tafels in korte gesprekken kennis maakt met de diverse aandachtsgebieden van de functie en de organisatie kennismaakt met jouw persoonlijkheid.
 • SLOW-ronde, op dinsdag 8 juni dat is een gesprek met een selectiecommissie waarin ruimte is voor meer aandacht en diepgang.
 • SHOW-ronde, op donderdag 10 juni een presentatie waarin je alle eerder betrokken commissieleden aan de hand van een casus laat zien en ervaren wie je bent en hoe jij werkt.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Uiteraard worden alle RIVM richtlijnen in acht genomen tijdens deze rondes.

Geïnteresseerd

Wanneer deze functie je aanspreekt zien wij uit naar jouw reactie. Je hebt tot en met 30 mei aanstaande de mogelijkheid om te reageren door bij ‘solliciteer direct je cv en motivatie toe te zenden. Voor vragen kun je contact opnemen met Frank Snethlage (06-5131 0178) of Emile Douma (06-1045 2989).

Kandidaten die worden uitgenodigd voor de SPEED-ronde wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Locatiemanager (regio Olst)
Vast
Fulltime

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.