Manager Bedrijfsvoering/Regiomanager a.i. voor een Kind & Jeugdinstelling
Bedrijfsvoerder met balans tussen direct en betrokken

Bedrijfsvoerder met balans tussen direct en betrokken

West-Nederland
Functie | Manager Bedrijfsvoering/Regiomanager A.I.

Vanuit een aantal regionale behandelcentra van Kind & Jeugd wordt er in 5 verschillende regio’s zorg en behandeling aan kinderen geboden zowel voor de WLZ als Jeugdwet gefinancierde zorg. Je hebt een span of control van ca. 100 fte en je bent samen met de manager behandeling op basis van duaal management eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening, bedrijfsvoering en de aansturing van de teams. Je werkt samen met de vier andere regiomanagers en managers behandeling en rapporteert aan de directeur Kind & Jeugd.

Opdracht

Als regiomanager stuur je 11 teams aan en wordt je hierin ondersteund door een aantal coördinatoren Kind & Jeugd. Je geeft coachend leiding en qua bedrijfsvoering stuur je op resultaten en de juiste personeelsbezetting. Je stimuleert de ontwikkeling van medewerkers en teams. Je bent in staat een faciliterende rol te vervullen om samen met de teams de cliënt en zijn wettelijk vertegenwoordigers, optimale zorg en ondersteuning op maat te bieden. Je bent lid van het MO van Kind & Jeugd en levert een bijdrage aan de beleidsontwikkeling van het organisatieonderdeel. Een belangrijk verantwoordelijkheid binnen Kind & Jeugd betreft de uitvoering van de contractafspraken met de gemeenten. Daarnaast werk je samen met collega-aanbieders binnen diverse samenwerkingsvormen. Vanuit de wens naar meer integrale vormen van jeugdhulp onderzoeken we momenteel een verdere samenwerking.

Profiel

Als interimmanager neem je het volgende mee: Een afgeronde opleiding op minimaal post-hbo-niveau dan wel academisch niveau relevant op het gebied van (zorg)management.

Meerjarige ervaring met coachend leiderschap en aantoonbare resultaten in het sturen op eigenaarschap en ondernemerschap in relatie tot zelforganiserende teams.

Je weet de balans te vinden tussen betrokken en direct. Uiteraard snap je de zorg en ken je aanbestedingen, beschikkingen, de jeugdhulp (LVB), WLZ  en het sociaal domein.

Coachend leiderschap Stimulerend Balans

Voorwaarden

Je bent per ‘snel’ beschikbaar voor in eerste instantie een maand of 3 à 4 voor een dag of 3 tot 4 per week.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.
Je kunt Frank Wolff (06-15954079) bellen voor meer informatie en om te sparren.

Manager Bedrijfsvoering/Regiomanager A.I.
Interim
28-32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.