Manager Facilitair a.i.

Ondernemende en proactieve Facilitair Manager met aandacht voor de mens
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Manager Facilitair a.i.

Interim Facilitair Manager voor een grote zorg & welzijnsinstelling.

Opdracht

Organiseren en aansturen van facilitaire diensten (ongeveer 15 medewerkers), organiseren van projecten, verbouwingen, verhuizingen en evenementen; de Facilitaire Dienst is hierin een belangrijke spin het web. Het gaat om ongeveer 30 opvang-, woon- en werklocaties.

Je bent verantwoordelijk voor het brede scala aan diensten en projecten die nodig zijn voor goed facilitair beheer van de locaties. Hierin werk je nauw samen met de specialisten en projectleiders van de landelijke afdeling (Vastgoed, Inkoop en Facilitair).

Planning, budgetramingen en het opstellen van kwaliteitsnormen en acceptatiecriteria zijn belangrijke tools die je gebruikt om de regie in handen te houden en de kwaliteit te borgen en de kosten te beheersen. Om de diensten op het gewenste niveau te leveren weet je bij je teamleden hun kwaliteiten te benutten en door te ontwikkelen.

Daarnaast stem jij met de interne opdrachtgevers de beschikbaarheid van jouw medewerkers af. Ook verbind je je proactief met andere stakeholders en externe partijen om wensen en verwachtingen te peilen.

Vanzelfsprekend zorg jij voor een tijdige terugkoppeling van de voortgang aan alle betrokkenen en stuur je bij daar waar nodig.

In dit alles ben je een belangrijke sparringpartner voor directie en regiomanagement waarbij je monitort of de dienstverlening bijdraagt aan het bereiken van de lange termijndoelstellingen. Omdat jij altijd voor kwaliteit gaat, stimuleer jij binnen je eigen team de vakinhoudelijke en procesmatige deskundigheidsbevordering.

Profiel

Jij bent een stevige interimmanager facilitair. Met alle onderdelen heb jij in meer of in mindere mate ervaring. Maar jij bent vooral een manager die duidelijk is, die afspraken maakt en zorgt dat die worden nagekomen. Je hebt ervaring met procesinrichting, resultaatafspraken, KPI’s en vooral beheers je de kunst van het managen van verwachtingen en communicatie!! Jij stelt het belang van het primair proces, de klant voorop. Ervaring in zorg & Welzijn een pré geen must, maar snappen hoe zorg en welzijn werkt wél! Jouw dienend leiderschap boeit en verbindt.

Vastgoed onderhoud processen personeel meldingen

Voorwaarden

Je bent per ‘snel’- liefst 1 oktober beschikbaar. De opdracht is voor zo’n 3 tot 4 dagen per week, maar je hoeft  eventueel bij start niet volledig beschikbaar te zijn. In eerste instantie denken we aan 3 tot 4 maanden.

Geïntereseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te – maar uiterlijk dinsdag 20 september – reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.
Voor vragen of om te sparren kun je bellen met Frank Wolff op 06-15954079.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.