Manager Technische Dienst a.i. voor een zorginstelling

Enthousiaste teamplayer die creatief is en prioriteiten kan stellen
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Manager Technische Dienst a.i.

Je geeft leiding aan de afdeling Projecten, Technische Dienst en de administratie technische dienst. Je stelt budgetten en investeringsvoorstellen op. Je bent scherp op de uitvoering hiervan door de TD en zorgt voor een zo optimaal mogelijke realisatie. Je bent betrokken bij het voorbereiden, begeleiden en coördineren van bouwprojecten. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor een effectieve en kwalitatieve organisatie en optimale dienstverlening van de technische dienst (TD). Samen met de medewerkers TD en overige collega’s realiseer je een zo aangenaam en plezierig mogelijke woon- en leefsituatie voor de cliënten en een prettig werkklimaat voor de medewerkers.

Opdracht

De uitdaging in deze opdracht ligt om met jouw ervaring de technische dienst door te ontwikkelen naar de afdeling Vastgoed & Techniek. Je inspireert en instrueert met jouw coachende stijl de medewerkers TD. Daarnaast ben je op de hoogte van de actualiteiten binnen het technisch landschap. Je weet hiervan een praktische vertaling te maken en daarmee zorg je ervoor dat de gebouwen (eigendom en huur), terreinen, installaties, apparatuur en inventaris van de organisatie op orde en bedrijfszeker is. Je houdt je bezig met zaken zoals het voorbereiden van huurcontracten i.s.m. het administratie TD en je draagt zorg voor het opstellen en uitvoeren van het MJOP en de investeringsbegroting. Je draagt bij aan het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van het personeelsbeleid voor de afdeling en bent verantwoordelijk voor het realiseren van een verantwoord, gezond financieel beleid voor de afdeling.

Je maakt deel uit van het team Services&Wonen en je rapporteert aan de directeur Services&Wonen.

Profiel

Je bent een manager met ervaring in een vergelijkbare rol bij voorkeur in de zorg. Daarnaast ben je een enthousiaste teamplayer die energie krijgt van werken met collega’s van andere afdelingen. Je legt makkelijk contact en je hebt brede interesse in techniek en bijbehorende wet- en regelgeving. Je denkt in oplossingen, kan goed prioriteiten stellen en je bent creatief. Je weet mensen mee te krijgen en houdt van aanpakken en neemt verantwoordelijkheid. Ook ben je communicatief vaardig, stressbestendig en vind je het leuk om in een drukke en dynamische omgeving te werken. En niet onbelangrijk: je hebt humor.

Enthousiast aanpakker communicatief stressbestendig humor

Voorwaarden

Beschikbaar voor 24 uur per week.

Geïntereseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We verzoeken je snel, uiterlijk komende woensdag, te reageren met je cv, korte motivatie, beschikbaarheid en indicatie van je tarief. Voor meer informatie bel je met Maartje Peters, partner bij K+V, 06-1008 5811.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.