Manager Zorg voor 's Heeren Loo Zeeland
Verbindend, ondernemend, proactief, besluitvaardig, bouwer, energiek en betrokken
Organisatie |

's Heeren Loo Zeeland

In het mooie Zeeland is ’s Heeren Loo aan het bouwen aan de toekomst. De toekomst van medewerkers, cliënten en haar verwanten. Alles met het doel: een goed leven voor haar cliënten, mooi werk voor medewerkers en een duurzaam gezonde organisatie.

’s Heeren Loo biedt in het hele land zorg, begeleiding, ondersteuning en behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking. ’s Heeren Loo stelt alles in het werk om cliënten, verwanten en professionals samen sterk te maken zodat cliënten hun dromen kunnen realiseren. Dat doet ’s Heeren Loo door het werken in de driehoek cliënt-verwant-medewerker altijd en overal centraal te stellen.

Voor regio Zeeland heeft ’s Heeren Loo, een tweetal vacatures voor de functie van Manager Zorg vacant. Jij werkt zowel op het hoofdkantoor in Middelburg als zoveel mogelijk op de zorglocatie. De zorglocatie bevindt zich óf in Goes, óf in Middelburg. Samen bekijken we welke locatie het best passend is bij je kennis en ervaring. De directie, managers en medewerkers zijn heel toegankelijk, de deur staat open en je bent welkom met ideeën of suggesties.

Als gevolg van de fusie bouwt ’s Heeren Loo Zeeland, zowel letterlijk, omdat er de komende jaren nieuwbouw gerealiseerd wordt voor bijna alle cliënten én figuurlijk, omdat er gebouwd wordt aan vertrouwen, veiligheid en persoonlijk leiderschap. Jij neemt deel aan verschillende projecten die hieraan bijdragen.

Functie | Manager zorg

In deze rol heb je echt oog én tijd voor je medewerkers. Jij bent verantwoordelijk voor een aantal teams (in totaal voor 40-60 medewerkers) en zorgt voor voldoende en gekwalificeerde bezetting. Als zorgmanager ben jij regelmatig te vinden op de locaties en ben je het aanspreekpunt voor collega’s. Binnen het MT ben je medeverantwoordelijk voor de strategie, visie en beleid, het jaarplan en de vertaling hiervan binnen de regio. Je zorgt er samen met de teams voor dat werkprocessen zo zijn ingericht dat iedereen optimaal zijn of haar werk kan doen. Daarbij stimuleer je medewerkers bij de ontwikkeling van eigenaarschap, persoonlijk leiderschap en coach je hen in professioneel handelen.

Samen met je collega’s werk je aan de gezamenlijke ambitie van de regio Zeeland: Werken aan een gezonde en stabiele regio waar kwaliteit van zorg en medewerkers voorop staat. Je draagt bij aan de vernieuwing en positionering van de zorg en daarmee dienstverlening aan de cliënten. Je bent bovendien verantwoordelijk voor projecten en de ontwikkeling en uitwerking van strategische plannen. Bijvoorbeeld aan nieuwbouw- en verhuisprojecten en alles wat daar mee samenhangt. Een dynamische rol waarin jij goed je ‘ei’ kwijt kunt. Je hebt in deze rol (binnen de gestelde kaders) de vrijheid om je rol zo goed mogelijk in te richten. Waarbij jij je graag vernieuwend, ondernemend, toegankelijk en verbindend opstelt. Enerzijds ben je toegankelijk en empathisch bij contacten met medewerkers, cliënten en verwanten en anderzijds zakelijk ten aanzien van de opgave die er zijn om de organisatie duurzaam gezond te maken. Er is behoefte aan nabijheid vanuit de teams, tegelijkertijd ben je ook strategisch actief in het MT en met projecten in de regio. Veel afwisseling en dynamiek dus.

 

ondernemend proactief  besluitvaardig bouwer energiek betrokken.

Profiel

wat neem je mee?

 • Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond, denk bijvoorbeeld aan bedrijfskunde, zorgmanagement, communicatie of HRM.
 • Je hebt ervaring als manager.
 • Ervaring in de (VG) zorg is niet persé noodzakelijk, maar affiniteit en snappen waar je gaat werken wel!
 • Als manager ben je zichtbaar en nabij zonder altijd aanwezig te zijn.
 • Je bent analytisch, tactvol, initiatiefrijk en lost graag problemen op.
 • Dat doe je allemaal empathisch, zakelijk en besluitvaardig.
 • Je bewandelt nieuwe wegen en hebt ideeën over de manier waarop je medewerkers aan je kan binden.
 • Je durft koers te bepalen en daaraan vast te houden, zonder de verbinding met je omgeving uit het oog te verliezen.
Aanbod
 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren.
 • ‘s Heeren Loo biedt jou, samen met je managementteam collega’s, een MD-traject aan. Hierin wordt samengewerkt aan persoonlijk leiderschap en eigenaarschap, met visie op goed leven, mooi werk en een duurzame organisatie.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (maximaal €4.799,- bij een fulltime dienstverband), inschaling wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via “Mijn Leeromgeving” en e-learning via GoodHabitz.
 • Een werkomgeving (Zeeland) die groen is, waar wonen betaalbaar is, waar rust, ruimte is om (op) te groeien.
 • ’s Heeren Loo is dermate van omvang dat er altijd weer kansen voorbij komen in opleiding of functies om jezelf weer verder te ontplooien.
Procedure

De procedure is erop gericht om zo spoedig mogelijk een nieuwe manager aan te stellen. De gesprekken met K+V vinden zo snel mogelijk digitaal plaats. De gesprekken bij ’s Heeren Loo (live) vinden aansluitend zo spoedig mogelijk plaats in overleg live in Middelburg (eerste ronde). De gesprekken bij ’s Heeren Loo bestaan uit gesprekken met een selectiecommissie en een adviescommissie.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Je kunt tot uiterlijk zondag 31 juli reageren. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Maartje Peters, partner, via 06-1008 5811 of Frank Wolff, partner, via 06-1595 4079.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Een referentiecheck is onderdeel van deze selectieprocedure. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Manager zorg
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT