Projectleider Buitensport voor SRO

Energieke samenwerker
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

SRO

SRO is een betrokken organisatie met een maatschappelijke missie. Wij helpen gemeentes bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sport, vrije tijd en gemeentelijk vastgoed. Onze pijlers: beheer & onderhoud van gemeentelijk vastgoed, exploitatie van sportaccommodaties en sportstimulering voor jong en oud. Dankzij jarenlange ervaring en samenwerkingsrelaties met gemeenten, kennen wij de markt en het speelveld als geen ander. Maar het zijn vooral de gebruikers die het hart vormen want de maatschappelijke functie van vastgoed valt of staat met het gebruik ervan. Een bloeiende sportvereniging of onderwijsinstelling, een actief cultuurgebouw, een drukbezocht zwembad. Zo hebben zoveel mogelijk inwoners baat bij gemeentelijk vastgoed. Daarom zeggen wij ook wel “de klanten van onze klanten zijn onze echte klanten.”

En deze missie en sfeer vind je ook als collega bij SRO. Een organisatie met hechte teams, maatschappelijk belang, een sterk klantgerichte visie en thema’s zoals duurzaamheid, innovatie en een betere leefwereld. Een sociale werkgever met aandacht voor de mens en maatschappij waarin jij leeft!

Voor deze mooi club zoeken wij een projectleider buitensport. Ben jij een vernieuwende en klantgerichte projectleider? Heb jij ervaring met projecten op het gebied van het aanleggen en renoveren van alle soorten (kunstgras)velden? Houd je je ook graag voor een deel van je tijd bezig met tactiek en strategie, de mens en de middelen? Samen met de assistent bedrijfsleider werken jullie aan vandaag, morgen en overmorgen. In Haarlem, Bloemendaal en Zandvoort. En hoe mooi, een elektrische fiets van de zaak staat klaar.

Functie

Projectleider Buitensport

Wat ga je doen?

Als projectleider Buitensport ben je verantwoordelijk voor het initiëren en leiden van de investeringsprojecten van alle buitensportlocaties van SRO Kennemerland. Daarnaast en dat maakt deze rol uniek, ben je eindverantwoordelijk voor de processen rondom exploitatie, het beheer en het (projectmatig)onderhoud van onze sportparken. Voor de uitvoerende kant van het onderhoud is een team van 20 collega´s dagelijks actief. Totaal gaat jouw werk over 718.000 m2 sportaccommodatie! Dat betekent dat jij een brede functie hebt, waarin je schakelt tussen de belangen van opdrachtgevers, gebruikers en de eigen organisatie. Jij weet als geen ander wat er bij procesmanagement onderhouds- nieuwbouw-, en renovatieprojecten van sportvelden komt kijken en weet wie je in welke fase bij de projecten moet betrekken. De investeringsprojecten die jij uitvoert kunnen zijn het renoveren van een kunstgrasveld tot het een totaalvervanging van een atletiekcomplex. Het is een zelfstandige en veelzijdige functie, waarin jij zelf je eigen projecten beheert en daarnaast je team motiveert en faciliteert om met elkaar alle locaties in topconditie te houden. Dit doe je samen met de assistent bedrijfsleider. Je rapporteert aan de Manager Sport.

Vanuit SRO zetten we in om niet alleen te voorzien in een goede dienstverlening met juiste resultaten, maar ook vanuit een toekomstgerichte innovatieve visie. Verduurzaming staat als onderwerp centraal en jij speelt hierin een belangrijke rol. Je geeft mede vorm aan de toekomst van mens en middelen van de afdeling om de klanten te blijven voorzien in geweldige accommodaties. Om Kennemerland vitaal te krijgen en te houden.

Zelfstandig Sturen Realiseren Kennis&Kunde Communiceren Samenwerken Plannen&Organiseren Flexibel Commitment Coachend Relaties opbouwen

Profiel

Wat breng jij met je mee?

Als persoon ben jij daadkrachtig, met oog voor detail. Je bent klantgericht en krijgt er energie van anderen mee te nemen in jouw ideeën en de projecten die uitgevoerd moeten worden. Daarnaast:

 • Heb jij hbo werk- & denkniveau, met kennis en ervaring op het gebied van bouw- en renovatieprojecten. Kennis van en ervaring op het gebied van sportvelden is een enorme pre. Maar ook ervaring op het gebied van civiele projecten of vergelijkbaar kan heel passend zijn.
 • Heb jij het in je om een team te leiden dat zich dagelijks bezig houdt met het onderhoud en beheer van de buitensportlocaties.
 • Heb je ervaring in het werken met gemeentes en verenigingen of je wilt dit graag oppakken vanuit affiniteit met dit domein.
 • Ben jij voor ons dé expert op het gebied van gras en of kunstgras en kun jij niet wachten deze kennis te delen.
 • Kun jij goed schakelen in communicatie. Van strategisch niveau tot op de werkvloer, jij spreekt de juiste taal.
 • Ben je in staat verschillende belangen te bewaken en mee te bewegen waar nodig.
 • Vraagt het werk dat je flexibel inzetbaar bent in verschillende periodes. Als veel projecten uitgevoerd worden, in de zomerperiode, zorg jij dat je paraat staat en daar bent waar nodig.

Aanbod

Wat bieden wij jou?

Naast een afwisselende en verantwoordelijke baan met veel vrijheid bieden wij je graag:

 • een dienstverband voor 36 uur per week (fulltime)
 • een goed salaris, schaal 10 CAO Vermo
 • minimaal 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • een mooie eindejaarsuitkering van 8,33%
 • alle tools die je nodig hebt om succesvol te zijn waaronder een mobiele telefoon
 • een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP waarbij SRO 70% premie betaalt en jij 30%
 • 32 uur vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling en opleiding in de SRO Academie
 • een collectieve ziektekostenverzekering en korting op verzekeringen & zwemmen in SRO-zwembaden.

Procedure

De procedure wordt begeleid door K+V. Hier vindt een eerste kennismaking plaats en daarna bij geschiktheid een tweetal rondes bij SRO. In deze rondes ontmoet je de manager sport en collegae en krijg je een compleet beeld van SRO Kennemerland, en zij van jou.

Geïntereseerd

Ben jij de nieuwe projectleider? Reageer dan door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema, partner K+V (06-4387 3326). Bel gerust om te sparren over SRO en deze rol. Het is een prachtige rol met operationele, tactische en strategische elementen.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.