Projectmanager Bouw voor BreedSaam

daadkrachtige doorzetter

Functie

Projectmanager Bouw

De komende jaren vernieuwt BreedSaam haar schoolgebouwen duurzaam en toekomstbestendig. Door middel van levensduur verlengende renovatie of nieuwbouw. Daarvoor is BreedSaam op zoek naar uitbreiding van het team Bouw met een ervaren Projectmanager met kennis van maatschappelijk vastgoed en/of utiliteitsbouw.

Als Projectmanager Bouw voer je regie over meerdere renovatie-, nieuwbouwprojecten en tijdelijke huisvesting. Je werkt projectmatig en leidt jouw projecten op integrale wijze. Je bent ervoor verantwoordelijk van voorbereiding tot en met de oplevering en ingebruikname. De werkzaamheden zijn breed en divers en dat maakt deze functie zeer afwisselend. Er is volop ruimte om een steen bij te dragen samen met je collega’s in een fase van vernieuwing.

Het mooiste moment waarop kinderen voor het eerst les krijgen in hun nieuwe schoolgebouw.

Profiel

Optimistische projectmanager met denkkracht en visie

Wat neem je mee?

  • Bouwkundige kennis en ervaring.
  • Minimaal Hbo werk- en denkniveau.
  • Aantoonbare ervaring als bouwprojectmanager van maatschappelijk vastgoed of utiliteitsbouw.
  • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de sector en je haalt kennis van buiten naar binnen en deelt deze met collega’s.
  • Je bent een netwerker en goed in stakeholdermanagement.
  • Je hebt natuurlijk overwicht en je hebt ook het vermogen om kritisch naar jezelf te kijken.

Over de organisatie

BreedSaam

Onze opdrachtgever is BreedSaam, een maatschappelijke vastgoedorganisatie. BreedSaam ontwikkelt, renoveert en onderhoudt onderwijsvastgoed voor alle kinderen in het primair en speciaal onderwijs binnen de gemeentegrenzen van Breda. BreedSaam faciliteert het onderwijs door goede, toekomstbestendige gebouwen neer te zetten en te beheren. En BreedSaam lost problemen tijdig op en gaat slim om met geld en middelen.

“We zorgen voor geweldige huisvesting als sterk fundament voor goed onderwijs. We zien mensenwerk als onze belangrijkste taak. Als we iets willen bereiken hebben we elkaar immers keihard nodig. We opereren dan ook als spin in het web in een dynamisch ecosysteem van scholen, kinderopvang, ouders, gemeente, aannemers, leveranciers, omwonenden en nog vele andere belanghebbenden”.

De organisatie heeft al mooie resultaten bereikt, maar ze zijn er nog niet; ze leren en pionieren nog iedere dag. Want een school duurzaam en toekomstbestendig renoveren of bouwen in deze tijd is geen sinecure. Samen met het team van gedreven en kundige professionals en hun partners werkt BreedSaam er elke dag aan om vanuit deze organisatie het schoolvoorbeeld te zijn in de sector, door het best mogelijke fundament te verzorgen voor de toekomst van de kinderen van Breda.

Aanbod

Als Projectmanager Bouw draag je bij aan een positieve verandering voor de toekomst van jonge kinderen in de gemeente Breda. Een fijne en sociale omgeving om te werken met collega’s die zich elke dag inzetten om samen te bouwen. Inschaling vindt plaats op basis van de CAO Primair Onderwijs met een totaal bruto jaarinkomen van circa 80k. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals  een ruimhartige vakantieregeling en met vrijheid van werken (geen 9 tot 5 mentaliteit) met flexibele werktijden.

Procedure

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V.

Geïntereseerd

Werken bij een vastgoedorganisatie met maatschappelijke relevantie?

We zien graag jouw reactie tegemoet. Bij voldoende interessante kandidaten, schakelen we door. Reageer daarom snel. Dat kan door onderaan bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Micha van Aart (06-4639 0312) en Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk zijn Micha en Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd voor de eerste ronde wordt gevraagd online een persoonlijke profielmeting te doen.