Verbindende, daadkrachtige, uitnodigende en een stevige gesprekspartner

Deventer
Organisatie |

Carinova

Carinova is een betrouwbare en innovatieve VVT-instelling met een duidelijke visie op intramurale- en extramurale ouderenzorg. Bij Carinova werken meer dan 3.200 medewerkers. Waar het om draait is het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg, behandeling en ondersteuning aan de cliënten en hun omgeving. Het liefst thuis, maar als dat niet mogelijk is, dan zo thuis als mogelijk. Carinova heeft de ambitie om de beste client en zorggerichte zorgverlener en innovatieve zorgorganisatie te zijn. Carinova biedt (specialistische) wijkverpleging, thuisbegeleiding, mantelzorgondersteuning en hulp bij de huishouding onder leiding van een directeur Thuiszorg waarvan de wijkverpleging door 3 regiomanagers worden aangestuurd.

Functie | Regiomanager

De regiomanager is een verbindende schakel tussen directie en de zorgteams. Je geeft richting, sturing en ondersteuning aan circa 20 teams in één van de drie thuiszorgregio’s. Je bent het “gezicht” van Carinova en hebt daartoe veel contact in de regio met huisartsen, ziekenhuizen, collega zorg-, welzijn-, ouderenorganisaties, gemeenten en verzekeraars.

Centraal in het denken en doen van Carinova staat kwalitatief hoogwaardige hulp en zorg aan huis, nu en in de toekomst. Dit vraagt een verandering die Carinova samen wil maken met de eigen teams en betrokken organisaties in het werkgebied. De regiomanager is daarin de verbindende factor en regisseur in zijn/haar regio. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en de kwaliteit en veiligheid van de dienstverlening binnen jouw regio. Je weet de wijkverpleegkundigen binnen de teams te positioneren en inhoudelijk supervisie te geven op directe kwaliteit van zorg. Samen met de wijkverpleegkundigen borg je een kwantitatieve en kwalitatieve bezetting. Je ontwikkelt samen met de MT collega’s, binnen de strategische kaders van de organisatie, het meerjaren/transformatie plan en dat vertaal je naar jouw eigen regio.

Opgeruimd Analytisch Sensitief Ondernemend en Communicatief

Profiel

Ervaring in de branche kan bij gelijke geschiktheid relevant zijn, maar geldt niet als voorwaarde om aan de procedure deel te nemen. Uiteraard wordt wel affiniteit met de (ouderen)zorg gevraagd. Je herkent jezelf in de volgende functie-eisen:

 • Een academisch werk- en denkniveau; met een verpleegkundige- en een aanvullende management/bedrijfskundige opleiding
 • een managementopleiding op minimaal HBO plus niveau;
 • meerdere jaren ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie;
 • een duidelijke zienswijze en ervaring met het leggen van duurzame verbindingen;
 • inzicht in financiële processen en ontwikkelingen in de (thuis) zorg;
 • in staat om binnen een complexe organisatie coachend leiding te geven;
 • zowel gericht op de interne organisatie als de externe (markt)omgeving;
 • lef om tegengas te geven zonder de verbinding te verliezen.

Heb je een opgeruimd karakter, kan je jezelf goed profileren, ben je analytisch, communicatief en beschik je over een resultaatgerichte coachende stijl van leidinggevende? Dan zou jij wel eens de kandidaat kunnen zijn die wij zoeken.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Aanbod

Je bent per direct welkom! Carinova biedt jou:

 • Fulltime dienstverband;
 • een veelzijdig en uitdagende functie binnen een dynamische organisatie;
 • een team met een open en inspirerende werkcultuur;
 • ontwikkelmogelijkheden;
 • inschaling conform cao VVT;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • een aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar, met de doelstelling om deze te verlengen naar onbepaalde tijd;
 • collectiviteitskortingen op o.a. zorgverzekering, autoverzekering en andere schadeverzekeringen;
 • pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Procedure

De procedure wordt begeleid door K+V en is erop gericht om de benoeming in de maand juni 2021 af te ronden. Het wervingstraject zal bestaan uit een drietal onderdelen, waarbij je verschillende mensen uit de organisatie zult ontmoeten.

 • SPEED-ronde, waarin je langs twee of drie tafels in korte gesprekken kennis maakt met de diverse aandachtsgebieden van de functie en de organisatie kennismaakt met jouw persoonlijkheid.
 • SLOW-ronde, dat is een gesprek met een selectiecommissie waarin ruimte is voor meer aandacht en diepgang.
 • SHOW-ronde, een presentatie waarin je alle eerder betrokken commissieleden aan de hand van een casus laat zien en ervaren wie je bent en hoe jij werkt.

De gesprekken vinden plaats in Deventer op de volgende data:

Speed: donderdag 17 juni

Slow: dinsdag  22 juni

Show: donderdag 24 juni

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Uiteraard worden alle RIVM richtlijnen in acht genomen tijdens deze rondes.

Geïnteresseerd

Wanneer deze functie je aanspreekt zien wij jouw reactie graag uiterlijk zondag 13 juni aanstaande tegemoet. Dat kan door onderaan bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Voor vragen kun je contact opnemen met Frank Snethlage (06-5131 0178) of Emile Douma (06-1045 2989).

Kandidaten die worden uitgenodigd voor de SPEED-ronde wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Regiomanager
Vast
Fulltime

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.