Teamleider Vastgoedbeheer voor Woonbedrijf ieder1

Teamontwikkelaar
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Woonbedrijf ieder1

Woonbedrijf ieder1 biedt mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug door ze een goede en betaalbare woning te verhuren. In de regio Deventer en Zutphen verhuren en onderhouden zij 14.000 woningen. Woonbedrijf ieder1 is een vaste waarde in de regio Stedendriehoek. Door de zorg voor een goede en betaalbare woning draagt Woonbedrijf ieder1 bij aan leefbare steden en dorpen. De wereld om ons heen verandert, steeds sneller. Het is de uitdaging om dichtbij te zijn. Dicht bij de huurder. Dicht bij huis. https://www.youtube.com/watch?v=EyGqAHW3qEE

De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van verbetering van de dienstverlening. Met gemeenten, huurders en samenwerkingspartners zoals vaste ketenpartners wordt gewerkt aan gerichte wijkaanpak.
De visie bestaat uit vier maatschappelijke opgaven en ambities:

 • Bieden voldoende betaalbare woningen
 • Er ook zijn voor de volgende generatie
 • Begripvol, professioneel en efficiënt werken
 • Samen leven op deze aarde

Door klantgericht te zijn, zich te verdiepen in de behoeften van hun huurders en telkens weer te vernieuwen, maakt deze organisatie het verschil. De cultuur binnen de organisatie is open, sociaal, informeel en er wordt hard gewerkt. Vrijheid, ondernemerschap, mensgerichtheid met aandacht voor de persoon is hier de basis. De organisatie is middelgroot met 200 medewerkers zodat iedereen elkaar kent.

Functie

Teamleider Vastgoedbeheer

Samen met je collega teamleiders projecten, uitvoering en de programmamanager vorm je de spil van de afdeling vastgoed en je adviseert en legt verantwoording af aan de manager Vastgoed.

Vastgoedbeheer is de interne eigenaar van het vastgoed en verzorgt ook het contract- en planmatig onderhoud, inclusief het databeheer. Het kader van dit team is, naast het eigenaarschap, de meerjaren(onderhouds)begroting  en de niet-planbare werkzaamheden om het vastgoed technisch op peil te houden. Het team is ook verantwoordelijk voor VvE-beheer en thema’s als ‘veiligheid en gezondheid’, ‘duurzaamheid’ en ‘(basis)kwaliteit’. Vanuit een eigenaarsrol adviseert het team de collega’s bij hun nieuwbouw- en renovatieopgaven en borgt zij via toezicht de kwalitatieve goede bouwuitvoering. Je bent in deze dynamiek een samenwerker die ook de verbinding blijft zoeken bij je collega’s.

Als teamleider vastgoedbeheer geef je sturing aan het team met als uitgangspunt de klantbeloften en het versterken van het zelforganiserend en zelfoplossend vermogen van de medewerkers binnen het team. Om dit te realiseren hanteer je een coachende stijl van leidinggeven met aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers en het creëren van toegevoegde waarde voor de organisatie vanuit persoonlijke kwaliteiten. Daarnaast geef je invulling aan de inhoudelijke beleidskaders en de organisatorische randvoorwaarden voor vastgoedbeheer waardoor de medewerkers in het team beheer optimaal kunnen functioneren en ontwikkelen. Je enthousiasmeert, inspireert en je geeft richting aan je team van 17 specialisten. Je overziet hoe processen lopen, verbindt de afdelingen en je ontwikkelt door, zodat duidelijk wordt wat er te doen staat en er resultaten worden behaald. Naast je leidinggevende rol vervul je tevens een adviserende rol naar de managers.

Opgaven voor de komende periode:

 • Het optimaliseren van de datakwaliteit als eigenaar van het vastgoed zodat er gestuurd kan worden.
 • Het verbeteren/optimaliseren van de meerjaren onderhoudsbegroting.
 • Het uitbouwen van het eigenaarschap vanuit een dienstverlenende insteek richting organisatie en de huurders.
 • Het optimaliseren van de verbindingen tussen de wijk- en overige vastgoedteams.

Jij bent

 • In staat om een team optimaal te laten functioneren en de gewenste beweging te laten maken.
 • In staat medewerkers te begeleiden en te motiveren om zich continu te ontwikkelen en hun probleemoplossend vermogen te vergroten. Je stimuleert gewenst gedrag in overeenstemming met de klantwaarden/-beloften.
 • Kritisch en durft zaken die van belang zijn voor een optimaal technisch beheer van vastgoed te benoemen en bespreekbaar te maken.
 • Goed geïnformeerd en (h)erkent in- en externe ontwikkelingen binnen je verantwoordelijkheidsgebied die om aandacht, afstemming en opvolging vragen en je initieert een adequate (re)actie met het team.
 • Iemand die verbinding maakt en aandacht heeft voor de behoeften van medewerkers en andere teams en afdelingen.
Down-to-earth Omgevingsbewust Ondernemend Communicatief Samenwerker Inspirerend

Profiel

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Inzicht in en kennis van de verschillende technische en financiële aspecten van het beheer van vastgoed.
 • Kennis van en ervaring met het ontwikkelen en implementeren van kaders, werkwijzen en dergelijk voor het beheer van vastgoed, ook vanuit geldende wet- en regelgeving.
 • Inzicht in de rol en bijdragen van dienstverleners en uitvoerders op het gebied van vastgoed onderhoud en ervaring met het vervullen van de rol van opdrachtgever.
 • Ervaring met het hanteren van een coachende stijl van leidinggeven gericht op het versterken van het zelfstandig functioneren en de continue ontwikkeling van medewerkers.
 • Je bent klantsensitief en bekijkt je taken vanuit het grotere perspectief van de organisatie.

Aanbod

Reageer snel

Je krijgt een uitdagende en veelzijdige baan, je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en volop kansen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Flexibele werktijden (4 keer 9 uur werken of een andere variant is mogelijk). Je werkt in een modern, fijn kantoor in een informele sfeer. Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget, een goede pensioenregeling en doorgroeimogelijkheden.

Je komt terecht bij een goed georganiseerd bedrijf met betrokken collega’s en een open, collegiale cultuur. Afhankelijk van je ervaring en kwaliteiten is deze functie ingedeeld in salarisschaal K (tot € 5.765,- op basis van een fulltime dienstverband).

Procedure

De procedure wordt begeleid door K+V en start met het insturen van je motivatie en cv. Als we een geschikte kandidaat hebben dan schakelen we door, reageer daarom snel!

Een ontwikkelassessment maakt deel uit van de procedure.

Geïntereseerd

Ben je geïnteresseerd in deze interessante en uitdagende functie dan verzoeken we je zo snel mogelijk te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Voor inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je telefonisch contact opnemen met Micha van Aart (06-4639 0312).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.