Teamleider Gebiedsteam Enschede voor Woningcorporatie De Woonplaats
Met een groot hart voor huurders en woningzoekenden

Met een groot hart voor huurders en woningzoekenden

Enschede
Functie | Teamleider Gebiedsteam Enschede

De Woonplaats werkt sinds vorig jaar gebiedsgericht. De afdeling Klant & Wijken bestaat uit drie gebiedsteams, het team Klant & Huren, het team Klant & Service, het Programmamanagement Wijken en het team Multifunctionele Accommodaties. Voor het gebiedsteam Enschede Zuid-Oost-West zoekt De Woonplaats een inspirerende, positief ingestelde en daadkrachtige Teamleider. Herken jij je in deze eigenschappen en heb jij ruime ervaring met coachend leidinggeven, lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

Als Teamleider Gebiedsteam Enschede geef je leiding aan het team Zuid-Oost-West, een divers en betrokken team van 20 professionals die de dienstverlening voor de klant verzorgt op het gebied van onderhoud, verhuur en leefbaarheid. Het team werkt vanuit verschillende wijkkantoren in het gebied. De gebiedsteams zijn integraal verantwoordelijk. Zo zijn de lijntjes kort en kunnen de huurders en woningzoekenden nog beter en sneller geholpen worden.

Voor het team is het belangrijk dat vertrouwen wordt gegeven zodat medewerkers verantwoordelijkheid nemen en ze maatwerk kunnen leveren aan de huurders. Jij stimuleert een fijn werkklimaat, een teamgevoel, waardoor prettig en soepel wordt samengewerkt, ook met de andere teams binnen De Woonplaats. Je daagt de medewerkers in het gebiedsteam uit om verder te kijken dan alleen hun eigen functie. Hierbij zet je ze in op hun kwaliteiten en ga je uit van de vakkennis van de medewerkers. Voor jou is dit tegelijkertijd een mooie kans om het team verder te brengen, te coachen en te inspireren. En dit alles met als belangrijkste doel de klanten goed en snel te helpen!

Ook onderhoud jij de contacten binnen het netwerk en met de stakeholders. Je bent onderdeel van de tactische werkgroep van De Woonplaats, waarin je meedenkt over de vastgoedinvulling en complexstrategieën binnen jouw gebied.

De Woonplaats heeft veel plannen voor de toekomst; de 16.500 woningen in hun bezit verduurzamen, en nieuwe woningen worden gebouwd om de druk op de woningmarkt te verlichten. Hier kun jij een mooie bijdrage aan leveren! Werken bij De Woonplaats betekent werken in een dynamische omgeving.

Profiel | Altijd in beweging en verbetering
  • Je hebt enkele jaren ervaring met een coachende stijl van leidinggeven. Dat kan in het HR-vakgebied zijn of in dienstverlening of aanverwante branche.
  • Je bent in staat medewerkers te inspireren, te stimuleren zich te ontwikkelen en het eigenaarschap te vergroten.
  • Je bent een ster in samenwerken en verbinden.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep en het sociaal domein.
  • Je hebt het vermogen om knopen door te hakken als dat nodig is.
  • Je hebt een hoge mate van flexibiliteit, doortastendheid en humor.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.

Als inspirerend leidinggevende geef je het team vertrouwen. Je blijft jezelf ook graag ontwikkelen en je bent reflectief. Met je proactieve houding en frisse blik kom je met out-of-the-box oplossingen.

Duidelijk Communicatief Toegankelijk Eigenaarschap Empathisch Daadkrachtig Klantgericht Verbinder Stevig Ambitieus Inspirerend Wendbaar Proactief Dienstverlenend
Organisatie |

Woningcorporatie De Woonplaats

De Woonplaats is een woningcorporatie die een thuis biedt aan meer dan 30.000 mensen. Vooral in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Enschede. Met zo’n 225 medewerkers zetten ze zich dagelijks in voor de huurders.

Een thuis is een goede en betaalbare woning. In een buurt waar je fijn woont en leeft. De Woonplaats kijkt daarom verder dan alleen woningen. En daar investeren ze ook in. Hoe? De corporatie is gek op innovatie, maar houden in alles rekening met de impact op de maatschappij. Dat betekent vooruitdenken, slim beslissen en tegelijkertijd lef hebben. Het zit in hun DNA.

De Woonplaats heeft in 2021 en 2022 het keurmerk voor Beste Werkgevers (World-class Workplace) ontvangen. Ze scoren als werkgever bovengemiddeld op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. En daar zijn ze met recht trots op.

Aanbod

Ben jij enthousiast geworden over deze functie waarin je met jouw leidinggevende kwaliteiten impact hebt? Werk je graag in een lerende organisatie? De Woonplaats verwelkomt je graag in hun team met enthousiaste en bevlogen Teamleiders. Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget en er zijn ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie. De functie is ingeschaald in K (tot € 5.765,– op basis van een fulltime dienstverband). De Woonplaats biedt een dienstverband voor één jaar. Bevalt het van beide kanten goed? Dan wordt het contract na een jaar omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Procedure | Spreekt dit aan? Solliciteer!
  • De (digitale) gesprekken met K+V zijn gepland op vrijdag 2 en dinsdag 6 september.
  • De planning is erop gericht om in de maand september de gesprekken te voeren bij de opdrachtgever en om de procedure voor het eind van de maand succesvol in te vullen.
  • Een ontwikkelassessment kan deel uitmaken van de procedure. Er wordt een VOG verklaring gevraagd.
Geïnteresseerd

Spreekt deze uitdagende, veelzijdige baan je aan en herken jij jezelf in het profiel? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Wil je eerst telefonisch contact? Bel met Micha van Aart op 06-46390312, zij begeleidt deze procedure en staat je graag te woord, behalve (in verband met vakantie) tussen 29 juli en 15 augustus.

Uiterlijk 30 augustus zien we jouw sollicitatie tegemoet door bij “solliciteer direct” je cv te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en je motivatie kun je bij je reactie vermelden.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijke profielmeting te maken. 

Teamleider Gebiedsteam Enschede
Vast
32 – 36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.