Teamleider Wonen voor Siza

Daadkrachtige, mensgerichte Teamleider Wonen
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Siza

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Siza is breed en loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg in een woongroep en van behandeling tot begeleiding naar werk. Siza wil het verschil maken voor mensen met een beperking, door hen kansen, mogelijkheden en ervaringen aan te bieden die hun leven verrijken. De Siza-organisatie en haar medewerkers zijn volop in beweging om meer vanuit “regie naar vermogen” te gaan werken en doen daarbij een groter beroep op het vakmanschap van collega’s en het geloof in het methodische en cyclische werken. Centraal staan daarbij de thema’s: focus aanbrengen in onze ondersteuning, versterken van vakmanschap van zorgprofessionals en samenhang in de organisatie creëren. Siza beschikt over 150 locaties verspreid over Gelderland en Midden-Brabant.

 

Functie

Teamleider Wonen

Je maakt onderdeel uit van regio Siza Tilburg waarin je samenwerkt met twee collega-teamleiders en een Programmamanager. Regelmatig vindt overleg plaats over tactische en strategische thema’s. De centrale ondersteunende diensten ondersteunen de staf actief met beleid, processen en advies. Samen met collega’s bouw je aan een solide toekomst van Siza Tilburg. Jouw team bestaat uit bevlogen zorgprofessionals MBO en/of HBO opgeleid (30 mw), verspreid over drie woonlocaties in Tilburg ingericht voor bewoners met een niet aangeboren hersenletsel.

Je bent daadkrachtig, helder in communicatie, verbindend, inlevend naar medewerkers en cliënten en zorgt daarnaast dat de zorgexploitatie en bedrijfsvoering goed in balans blijven. Je bent goed in het boeien en binden van medewerkers en vindt het leuk om de instroom van nieuwe medewerkers en cliënten te verbeteren. Door jouw enthousiasme en inspiratie, neem je collega’s, cliënten en verwanten en omgeving mee in de visie die jij voor ogen hebt. Met als doel: “De medewerkers en clienten en hun omgeving de ambassadeurs van Siza Tilburg te laten zijn”. Resultaat: volle bedden.

Samenwerken Empathisch Daadkrachtig Resultaatgericht

Profiel

 • Je hebt ruime leidinggevende(coachende) ervaring in de gehandicapten- en/of VVT-sector.
 • Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau.
 • Je bent een uitdagende gesprekspartner voor client, medewerker, collega en manager.
 • Zorgvuldige aandacht voor betrokkenheid van de medezeggenschap.
 • Je hebt kennis van bedrijfsvoering, kwaliteit en doelmatigheid.
 • Je hebt ruime ervaring met het managen en het borgen van complexe veranderprocessen.
 • Een verpleegkundige achtergrond is een pré.
 • Je bent een bouwer en een netwerker en ziet veel kansen en je kunt buiten kaders denken.
 • Je denkt graag mee over innovatieve zorg.

Aanbod

 • een uitdagende baan voor 36 uur per week (32 uur is bespreekbaar) beginnend met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband
 • een salaris is ingeschaald volgens de CAO gehandicaptenzorg conform de zwaarte van de functie
 • een vaste eindejaarsuitkering die bestaat uit een volledige 13e maand
 • vakantietoeslag van 8%
 • een zeer goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en deelname in diverse collectieve zorgverzekeringen

Procedure

De procedure wordt begeleid door K+V en is erop gericht om de benoeming in de maand augustus 2022 af te ronden. Je start met een online gesprek met K+V voor een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen gespreksrondes bij Siza, waarvan de exacte data zo spoedig mogelijk volgen in deze vacaturetekst.

Een referentiecheck is voor de benoembare kandidaat standaard onderdeel.

Geïntereseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We vragen je snel, maar uiterlijk 23 juli aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage (06-5131 0178).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

 

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.