Teammanager a.i. voor een GGZ-instelling

Verbindende en ondernemende leider, met een innovatieve en betrokken kijk op specialistische zorg
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Teammanager a.i.

Stevige teammanager a.i. voor een GGZ instelling in ontwikkeling en verandering.

Opdracht

Als stevige interim teammanager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team en ben je een expert in het aanbrengen van structuur en het stappen vooruit maken. Je bent een verbindend en ondernemend leider.

Je geeft direct tactisch en operationeel leiding aan ongeveer 30 medewerkers die werken met kwetsbare jongeren met o.a. psychoses.

Je bent in staat heldere kaders te stellen, te verbinden en je kunt goed met dynamiek in teams om te gaan. Ook als dit soms binnen het team wat stroever gaat.

Profiel

Uiteraard heb je ervaring als leidinggevende in de GGZ en ken jij de dynamiek van de ambulante GGZ en het werken met professionals.

 

GGZ ambulant jongeren

Voorwaarden

Je bent het liefst per direct beschikbaar. Uren in overleg, 24 tot 32 uur. Je mag ook met minder uren starten en in de loop van de komende maanden uitbreiden naar meer.
In eerste instantie denken we voor de duur van 4 tot 6 maanden.

Geïntereseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je uiterlijk zondag 5 juni te reageren door bij “solliciteer direct” je CV, motivatie én een indicatie van je zzp-uurtarief te uploaden.

Je kunt je vragen stellen aan Frank Wolff, 06-1595 4079. Wij willen je vragen om per whatapp of mail: wolff@kv.nl je vragen te stellen i.v.m. beperkte bereikbaarheid.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.