Teammanager Wijkverpleging voor Beweging 3.0

Enthousiaste energieke Teammanager
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Beweging 3.0

Beweging 3.0 is dé zorgorganisatie in de regio Amersfoort. Werken bij Beweging 3.0 betekent werken in een professionele en betrokken organisatie met enthousiaste teams. Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Amersfoort. Ruim 2.700 medewerkers en circa 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor onze bewoners in de vorm van wijkverpleging, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, dagcentra, maatschappelijke zorg, dienstverlening en welzijnswerk en particuliere diensten en producten. Beweging 3.0 is een organisatie die werkt op basis van vertrouwen en zij biedt jou kansen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen!

Functie

Teammanager Wijkverpleging

Wij zijn op zoek naar een zichtbare teammanager voor de wijkverpleging. Een ervaren en kundige manager die goed is in het verbinden van een gezonde bedrijfsvoering aan een hoge kwaliteit van zorg en het welzijn van onze medewerkers. Door jouw enthousiaste houding krijg je mensen mee en weet je hechte teams te smeden die een gezamenlijk doel nastreven: de beste zorg voor de cliënten en een gezonde bedrijfsvoering! Dit met als uitgangspunt de medewerker op nummer één en de cliënt centraal.

De teams waaraan je leiding geeft, betreffen samen ongeveer 35 fte. De resultaatgebieden zijn: bedrijfsvoering, verzuim, leidinggeven en kwaliteit en veiligheid. Je bent nieuwsgierig, stelt vragen, bent resultaatgericht met oog voor een zorgvuldige procesgang en houdt van samenwerken. Je handelt tactisch en doortastend. Je bent verantwoordelijk voor de wijkteams Leusden en Hoevelaken. Vanuit jouw rol ondersteun je jouw teams in hun proces van optimale zorg in deze uitdagende tijden.

Taken

 • Je geeft op een coachende en bezielende wijze leiding en stimuleert daarbij het lerend vermogen en eigenaarschap van teams en medewerkers.
 • Je bent een zichtbaar en bereikbaar aanspreekpunt voor de teams, voor medewerkers, cliënten, familie en mantelzorgers.
 • Het contact en de relatie met externe stakeholders is een onderdeel van de functie, in afstemming met de clustermanager.
 • Je bent samen met de wijkverpleegkundigen een netwerker pur sang en anticipeert op de bestaande netwerken.
 • Je werkt in een dynamische werkomgeving; je moet snel kunnen schakelen tussen operationeel, tactisch en de strategische aspecten, daarnaast voor de bedrijfsvoering en inhoud van zorg.
 • Je werkt integraal samen met de verschillende disciplines in de organisatie en je signaleert en agendeert knel- en verbeterpunten in de samenwerking en processen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van zorg binnen je werkgebied.
 • Je bent verantwoordelijk voor een juiste kwantitatieve én kwalitatieve bezetting van de teams, waarbij je aandacht hebt voor zowel de bedrijfsvoering, als de ontwikkeling van de teams of individuele medewerkers.
 • Je draagt bij aan het opstellen van het wijkverpleegkundig jaarplan en bespreekt dit met de clustermanager.
 • Je bewaakt en beheert het toegekende budget en monitort de begroting.
 • Je bewaakt de realisatie van de teamplannen en kwaliteitsregistraties van je werkgebied en stuurt zo nodig tijdig bij.
 • Je neemt deel aan projectgroepen van de organisatie.
 • Je kunt de visie van de organisatie uitdragen en in de praktijk geeft het richting aan je handelen.
 • Je geeft leiding aan de zorgteams en voert het HR-beleid in de volle breedte uit binnen de teams.
Betrokken professioneel persoonlijk

Profiel

Je bent een resultaatgerichte teammanager die op coachende manier leiding geeft. Je weet op natuurlijke manier bedrijfsvoering en zorginhoud te combineren. Je bent toegankelijk, proactief en betrokken. Je werkt graag methodisch en bent pragmatisch ingesteld. Daarnaast kun je medewerkers motiveren op professionaliteit en eigen verantwoordelijkheid.

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding gericht op de zorg, aangevuld met een management opleiding.
 • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur binnen de wijkverpleging.
 • Je kent dus de zorgprocessen én je kunt je inleven en invoelen in de zorg.
 • Je bent communicatief vaardig, je kunt schakelen op verschillende niveaus en omgaan met tegengestelde belangen.
 • Onderdeel van je takenpakket is ook de bedrijfsvoering, dus ook daar heb je ervaring mee.
 • Ambitie, humor en relativeringsvermogen.
 • Digitaal vaardig.

Aanbod

We bieden je een uitdagende functie in een ambitieus en warm team voor 28 tot 36 uur per week, uren in overleg. De functie van Teammanager is ingeschaald in FWG 60 met een salaris tot een huidig maximum van €5.045,55 bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. De functie is voor één jaar. Bij goed functioneren is er zicht op een vast dienstverband.

Procedure

De procedure is erop gericht om over te gaan tot benoeming in november. De eerste gesprekken bij K+V vinden zo spoedig mogelijk plaats. Zodra de data van de gesprekken met twee commissies bij Beweging 3.0 bekend zijn, publiceren wij deze op de website.

Geïntereseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel, maar uiterlijk 31 oktober 2022 te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Je kunt al je vragen stellen aan Frank Wolff, partner, via 06-5195 4079 of Maartje Peters, partner, via peters@kv.nl.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.